BORTEKAMPEN - kampen som ble borte

Lørdag 18. april skulle vi ha spilt bortekamp mot Vålerenga. Kampen blir aldri spilt, men sammen med Telemarksavisa tar vi deg med i forberedelsene direkte fra studio på Skagerak Arena med sendestart kl. 15.00. Kjøp billett kr. 100,- på Vippsnummer 01894, og bli med oss i Bortekampen - kampen som ble borte.

Nærmere 1300 fulgte "sofakampen" på TA.no mandag 13. april. Vi er strålende fornøyd med at så mange fulgte oss, og at mange vippset kampbillett. Vi skjønner at interessen rundt laget og klubben er stor, og derfor ønsker vi, i samarbeid med TA, å invitere til en ny sending full av fotballstoff. Denne gangen er det bortekampen mot Vålerenga som er i fokus, bortekampen som ble borte, men som likevel blir hjemme.

Naturlig nok var dette en bortekamp vi før sesongen så fram til med stor interesse. Fagermo vs. Nornes på Intility Arena. Kanskje den kampen i 2020, ved siden av hjemmekampen i august, som både spillere, supportere og hele Odd-familien gledet seg til. Busser for suppportere var bestilt, og mange hadde nok allerede bestemt seg for å ta turen til Oslo denne lørdagen. Akkurat denne dagen blir kampen ikke spilt.

Vi inviterer derfor til "bortekampen" - kampen som ble borte, med direktesending fra studio på Skagerak Arena. Her får du intervjuer med trenere, spillere og vurderinger før kampen. 

Programledere: Freddy Dos Santos og Geir Lundemo

Gjester: Spillere, trenere og supportere

Det blir intervjuer med Nornes, spillere og supportere.

  • Hvilke taktiske vurderinger ville trenerne ha tatt?
  • Lagoppstilling fra begge lag og hvorfor
  • Hva tenker sentrale spillere om å møte gamle lagkamerater? Noen av dem har erfaring fra begge klubber.
  • Hvilke forberedelser har supporterne til slike kamper?
  • Matchsponsor: Rema 1000.

Vi tar publikum med i forberedelser som gjøres i media før avspark. En spiller fra Odd og en spiller fra VIF skal gi oss resultatet ved å spille kampen på FIFA. Alle kan være med i konkurransen om å tippe resultatet.

La dette bli kampen som Telemark viser sin støtte til Odds Ballklubb. Kjøp billett kr. 100,- på Vippsnummer 01894, og bli med oss i Bortekampen - kampen som ble borte.

Bli med å la dette bli vår beste bortekamp på Skagerak Arena noensinne.

Annonse fra Eliteserien: