Brannvesenet kommer mot Brann

I forbindelse med at brannvesenet i Skien feirer 150 års jubileum, vil vi i Odd gjøre stas å hedre jubilanten under Brann kampen.

Ove Stokkedal i brannvesenet synes det er flott at Odd ønsker å hedre 150-årsjubilanten.
-Det at Odd stiller opp for oss når vi har jubileum og ønsker og hedre oss, det er noe vi i brannvesenet setter stor pris på.

Fanzone
Flammbært som er brannvesenets maskot skal møte barn i fanzone denne dagen.
-Flammbært skal bli kjent med Brodd i fanzone, så vi håper det kommer mange unger som ønsker å møte Flambært og Brodd i fanzone.
Alle unger som møter opp i fanzone blir med i trekningen av bamse kalt lille Flammbært.
-Vi trekker ut en heldig unge som vinner lille Flammbært til odel og eie. Trekningen vil foregå i pausen og vinneren vil få komme ut på banen, sier Stokkedal. 

Flammbært sammen med lille Flammbært
Flammbært sammen med lille Flammbært

Slukke brann
Brodd vil også få litt opplæring av Flammbært. I pausen kommer Flammbært til å lære Brodd hvordan man slukker brann med en brannslang. Både Flammbært og Brodd ønsker å stå veldig nær Brannsupporterne under opplæringen av brannslukkingen. Men dette får de ikke lov til av sikkerhetsansvarlig i Odd, Ole Larsen. 

Takknemlig
Ole Larsen som er sikkerhetsansvarlig i Odd er strålende fornøyd med samarbeidet med brannvesenet.
-Brannvesenet stiller alltid opp når vi spør om hjelp. Vi er veldig takknemlig for samarbeidet mellom oss, og dem, og vi vil derfor gi litt tilbake, sier Larsen.

Annonse fra Eliteserien: