Denne kampen skal vinnes

Akkurat nå kjemper vi den viktigste kampen i Odd sin historie. En kamp som varer mye lenger enn 90 minutter. Denne kampen er mot en totalt ukjent motstander, og vi aner heller ikke hvor lang tid den varer. Her i Odd har vi bestemt oss for å vinne. Vi skal vinne over Covid-19 fordi vi står sammen.

Det er ikke bare vi i Odd, men hele fotball-Norge som nå står sammen for vinne denne kampen. Vi stiller oss 100% bak rådene som kommer fra myndighetene, og i den forbindelse har klubben i dag varslet ansatte om permitteringer.

Vi ser ingen annen mulighet i en krevende økonomisk situasjonen enn å gå til permitteringer av ansatte. Det er ansatte i klubbens administrasjon som i dag har mottatt varsel om permittering. Det er enighet om at det må til for at vi skal komme oss gjennom denne vanskelige perioden.

For klubben betyr det at vi reduserer bemanningen til det aller mest nødvendige, og de ansatte jobber mest mulig fra hjemmekontor. Det er fortsatt mulig å nå oss på telefon og epost. 

Det er ikke avklart hva som skjer med A-lagsspillerne og -trenerne med tanke på permitteringer, men all organisert trening er stoppet, i første omgang frem til 31. mars. 

Denne kampen er alle med på, og du kan være med å støtte klubben nå, kanskje mer enn noen gang tidligere. Vi  trenger støtte fra medlemmer og fra publikum. Har du planer om å kjøpe sesongkort, så gjør det nå. Hvert solgte kort er et viktig bidrag.

Eliteserien skal spilles. Det er plan A, B og C. Vi vet bare ikke når. Vi håper at det ikke blir altfor lenge til vi skal se aktive spillere på feltet igjen, fra topp til bredde.

Støtte oss kan du også gjøre ved å melde deg inn i Odds Ballklubb. Her finner du mer informasjon om medlemsskap i klubben. 

Annonse fra Eliteserien: