Det blir trøkk på tribunen!

Vi jakter fortsatt vår første hjemmeseier og søndag kommer Lillestrøm på besøk.

Annonse:

Jubelen på hjemmebane har latt vente på seg, det samme gjelder for søndagens motstander som også har slitt på eget gress.

På bortebane har det riktignok sett annerledes ut for de gule og svarte som står med 3 av 4 seiere på bortebane i seriespill, samt sterke bortekamper i cupen. I likhet med oss har skadene også hopet seg opp for Lillestrøm. Mandag tapte de 3-0 hjemme mot Fredrikstad og vondt ble til værre da Roseth, Kitolano, Lehne Olsen og Charles alle måtte forlate banen med skader av forskjellige omfang.
Det er foreløpig uklart om disse blir klare for spill mot Odd på søndag. 

Etter et par tunge kamper, med mye mål i mot var det godt å se at gutta holdt nullen på mandag, nå retter vi blikket mot søndagen og håper å score mål foran de fremmøtte på Falkum!

For liv på tribunen blir det virkelig. Nordre Falkum har levert varene i 2024 og Kanarifansen har mobilisert før kampen i Skien. Lørdag ettermiddag var det solgt over 450 billetter på bortefeltet.

Lillestrøm er et lag Odd periodevis har hatt god uttelling mot. Vi sto kun med et tap mellom 2015 og 2019 mot Fugla, men de siste årene har Lillestrøm hatt et ørlite overtak og står med tre seiere på de siste fem møtene.

De fem siste oppgjørene har endt slik:
2023: LSK - Odd 4-4 (Jørgensen x2, Ingebrigtsen x2)
2023: Odd - LSK 0-1 
2022: LSK - Odd 0-2 (Gjengaar, Ingebrigtsen)
2022: Odd - LSK 1-2 (Lauritsen)
2021: Odd - LSK 2-3 (Svendsen x2)

Tidligere Odd-spillere Vebjørn Hoff og Eric Kitolano spiller begge i Lillestrøm, men det er usikkert hvorvidt de er klare for spill søndag.

André Hansen, Tobias Svendsen og Josef Baccay har alle en fortid hos søndagens motstander, Svendsen kom til Odd fra Lillestrøm så sent som i august.

For vår del har vi endelig fått en full treningsuke uten nye skader. Ekstra gledelig er det også å se at Torgeir Børven og Sondre Solhom Johansen er tilbake på feltet. Søndagens kamp kommer riktig nok litt for tidlig for duoen.

Tony Miettinen har sonet karantenen han pådro seg mot Molde og er tilgjengelig for Dokken igjen.

1894 pub åpner 14.00
Fanzone starter 15.00

Dette skjer på kampdag!

Kampstart 17.00

Kjøp billetter her!

Vi håper på en jevn kamp på tribunen og tre poeng på banen!

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: