-Det har vært noen tunge stunder

Steffen Hagen kan fortelle at det har vært tunge stunder etter at en skade satte han ut i en lengre periode, men nå kan vi endelig se kapteinen vår på banen igjen.

Steffen Hagen fikk en skade i tåa under fjorårets sesong som det har tatt lang tid å bli kvitt. Vi tok en prat med vår kaptein som endelig virker å være på bedringens vei. Under dagens treningskamp ble det hele 62 minutter på banen.

-Det var sykt deilig å endelig kunne spille kamp igjen på Skagerak Arena, spesielt med litt folk på tribunen også. Men det er klart det har vært litt tunge stunder i vinter der jeg har drømt om natten at jeg spiller kamper og hvor jeg har vært usikker på om den dagen kommer.

Hvordan føler du formen din er nå?
-Jeg kjenner skaden litt enda, men jeg føler den er spillbar. Jeg klarer å skjule den godt for meg selv, lagkameratene og motstanderen. Nå håper jeg det bare skal bli bedre, så blir dette bra til slutt.

Hva tenker du om dagens kamp mot Stabæk som vi vinner 1-0 og føler du at vi er i rute?
- Ja, jeg føler vi ser progresjon, men vi kunne nok kanskje vunnet litt mer. Vi må ta med oss at vi skaper en del sjanser og at vi er relativt tette bak.

Vi har kun sluppet inn ett mål på tre kamper, så det må ha blitt gjort en god forsvarsjobb jobb på treningene nå?
-Det stemmer det. Vi slipper til et par sjanser i dag, men ikke noe mer enn det. Vi står ganske bra bakover som er veldig godt å se.