Dette er vår nye arrangement- og publikumssjef

Odd har i en lengre periode jobbet med å ansette en arrangement- og publikumssjef. Nå er jobben gjort, og vi kan gratulere Line Refsdal (48)

-Odd har hatt nedadgående publikumsutviklingen en stund og vi har vært på jakt etter en person som kan være med å snu dette. Ansettelsesprosessen har vært ledet av Bemanningsbyraaet AS på en glimrende måte. Vi har kikka etter en handlekraftig person med erfaring fra arrangementer og et sterkt engasjement for Odd. Vi fikk mange flinke søkere, men valgte til slutt Line, sier en fornøyd daglig leder, Einar Håndlykken.

Refsdal har jobbet som lærer i barneskole og vært rektor i 13 år. De siste 7 årene på Lunde Barneskole.
- Nå er jeg klar for å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Odd. Jeg har stor arbeidskapasitet, noe jeg tenker er veldig bra med de arbeidsoppgavene som nå venter. Jeg vet at det er mange dyktige folk allerede i systemet rundt kamparrangementet, og jeg skal se og lære og lytte til all den erfaringen som de ansatte, frivillige og samarbeidspartnerne har, sier Refsdal. 

Refdal kjenner godt til Odd. Hun har vært lagleder for lagene til ungene sine i Barne- og ungdomsavdelingen. I tillegg har hun vært frivillig og jobbet flere år som kioskansvarlig. De siste 5 årene har hun også sitter i styret i Odds Ballklubb.
-Siden jeg har vært engasjert som kioskansvarlig tidligere, kjenner jeg godt til mye av det som skjer i forbindelse med kamp. Likevel mener jeg jeg har mye å lære siden jeg nå skal ha ansvaret for hele arrangementet. Det blir spennende og jeg ser på det som en stor utfordring. Det er selvfølgelig et pluss at jeg kjenner mange i klubben og at de kjenner meg, forteller Refdal

Line Refdal skal jobbe med å fylle Skagerak Arena. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Line Refdal skal jobbe med å fylle Skagerak Arena. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Line er en målrettet og handlekraftig person som går løs på denne oppgaven med stor entusiasme:
-Målet er klart; stadion skal fylles opp. Da må vi vinne folks hjerter, slik at man velger å gå på kamp og vil være Odd-supporter fordi man har sterk tilhørighet til klubben. Selvfølgelig er vi avhengig av gode sportslige resultater, men ekte oddere kommer på kamp for å støtte laget sitt uansett plassering på tabellen og spillet som spilles på banen.

Kan du allerede nå røpe noen ideer som vi kommer til å se i sesongen 2019?
-Vi fortsetter med fanzone, men det blir nok mer som skjer utenfor stadion før kamp. Dette tilbudet er jo først og fremst rettet mot barnefamilier. Det vil helt klart skje ting inne på stadion også, og i pausa må vi ha aktiviteter for publikum. Mange klubber har f.eks. Kahoot i pausene eller før kamp. Det er et enkelt grep vi må klare å få til. Ellers vet jeg at det er mange som har gode ideer til hva de ønsker skal skje, min jobb blir å realisere ideene til vårt publikum. Jeg er åpen for innspill fra alle som ønsker å bidra,  sier en engasjert Refsdal.

Håndlykken er svært fornøyd med å få Line Refsdal inn i Oddfamilien:
Jeg tror Line kommer til å gjøre en kanonjobb for Odd og gleder meg til å samarbeide med henne. 

Annonse fra Eliteserien: