DETTE ER VÅR NYE JUNIOR ELITE-TRENER

Ronny Holmedal (44) tar over som hovedtrener for vårt Junior Elite-lag.

Annonse:

Mannen fra Kvinherad har en imponerende CV. I 10 år hadde han en rekke roller i Skeid, og tok samtidig sin mastergrad i ledelse og coaching ved Norges Idrettshøgskole. Videre gikk karrieren til Sandefjord, hvor han i åtte år hadde roller som Junior Elite-trener, assistent på A-laget og utviklingsleder. I de to siste sesongene har Holmedal vært assistenttrener på A-laget til Strømsgodset. I tillegg til dette har han hatt verv i styret til Norsk Toppfotball og vært assistenttrener på G18-landslaget.

Du har hatt mange ulike roller i flere forskjellige klubber. Hvorfor falt valget på Odd som din neste arbeidsgiver?

«Odd er en stor klubb med et godt renommé. De har over flere tiår vist at de virkelig mener noe med spillerutviklingen – her har det blitt en del av klubbens identitet. De fleste andre klubbene i Norge er i en oppstartsfase hva gjelder spillerutvikling. Telemarksmodellen, hvor samarbeidet mellom toppklubb, breddeklubber, NFF Telemark og Toppidrettsgymnaset er så tett, er unikt og veldig spennende å bli en del av. Et slikt toppidrettsmiljø, med alt vegg-i-vegg og et godt fagmiljø, er noe jeg gleder meg til å bli en del av.»

Utviklingsleder Morten Rønningen er selvsagt strålende fornøyd med å ha Ronny med på laget.

«På bakgrunn av Knut sin nye rolle i klubben som assistent på A-laget, er vi veldig glade for å ha Ronny på plass. Han er en meget anerkjent trener i fotball-Norge. Bakgrunnen til Ronny tilsier at potensialet for videreutvikling av vår spillerutviklingsmodell, både internt i klubben og eksternt i Telemarksfotballen, er stort. At vi tiltrekker oss en mann som Ronny viser at vi har gjort mye riktig de siste årene. Odd og Telemarksmodellen er fremdeles veldig anerkjent i fotball-Norge. Ronnys tilnærming til mennesket og fotballspilleren er vi helt overbevist om vil sørge for at flere av våre spillere ender opp som Eliteserie-spillere i nær fremtid.»

 

Holmedal starter i sin nye jobb allerede kommende uke og vil ha tilholdssted i utviklingsavdelingen sine lokaler på Dominos-tribunen. Teamet hans vil fremdeles bestå av assistenttrener Kurt Semb og lagleder Stein Eric Tonning.

Annonse fra Eliteserien: