Disse ble månedens spillere i 2021

I samarbeid med SpareBank 1 Sørøst-Norge fikk månedens spiller dele ut en sum til et spesifikt formål til en av bankens samarbeidsklubber i Telemark. Det var du som valgte hvem som skulle bli månedens spiller. Her er de som ble valgt.

Annonse:

Månedens spiller for mai.
Filip Jørgensen ble stemt frem som månedens beste spiller for mai og valgte Odds Ballklubb kvinner.
Karianne Resare, styreleder i OBK Kvinner, fortalte dette til odd.no da de fikk beskjeden:
-Vi i Odds Ballklubb Kvinner ble veldig glad for nyheten om at Filip Jørgensen har valgt vår klubb som mottaker av pengene. Vi ønsker å bruke pengene på utstyr som kommer spillerne våre direkte til gode. Vi vurderer innkjøp av markører til treningene da vi i dag låner dette,  eventuelt supplering av treningstøy/reisetøy til spillerne, sier Resare. 

Månedens spiller for juni.
​​Mushaga Bakenga ble stemt frem som månedens beste spiller for juni og valgte Gulset IF.
Da vi tok telefonen til Jonathan Bjerk i Gulset IF for å fortelle at Bakenga valgte ut de, ble han utrolig glad. 
- Det var jo veldig stas! Det er jo veldig hyggelig at Bakenga har lagt merke til arbeid vårt og ekstra gøy at han valgte oss når han ikke kommer fra Gulset. Vi er veldig stolte av de tre Kitolano-brødrene som nå spiller på det høyeste nivået i Norge. Odd er en stor inspirasjon for oss, og det viser at man kan komme fra Gulset og spille i Eliteserien og i utlandet slik som John gjorde da han på et tidspunkt spilte for Wolverhampton. Nå skal vi sette oss ned og finne ut av hva vi skal bruke det beløpet Sparebank 1 Sørøst-Norge har gitt oss.

Månedens spiller for juli.
Joshua Kitolano ble stemt frem som månedens beste spiller for juli og valgte Eidanger IL og prosjektet RocketMan.
Thomas Fjeldstad som er prosjektleder i Rocket-Man ble svært glad da han ble fortalt at Kitolano har valgt å gi en sum penger til dette prosjektet. De har allerede funnet ut hva de skal bruke pengene til
- Mange av våre ungdommer ønsker å overnatte mer ute i naturen. Vi vil derfor bruke pengene på utstyr i den forbindelse. Vi kommer til å kjøpe lavo, primus og liggeunderlag. Da kan vi overnatte ute også nå som sommertemperaturene er over for denne gang, sier Fjeldstad.

Månedens spiller for september.
Sander Svendsen
ble stemt frem som månedens beste spiller for september og valgte Sauherad IL.
Kristian Johnsen, sportslig leder hos Sauherad IL fortalte dette da han fikk telefon fra oss:
-Oi, dette var kjempekult og svært overaskende. På stående fot kan jeg si at vi blant annet er på utkikk etter rebound fotballvegg så disse pengene kommer godt med.

Månedens spiller for oktober.
Leopold Wahlstedt ble stemt frem som månedens beste spiller for oktober og valgte Urædd FK.
Sigurd Joakim Juvik, som er leder i Urædd FK, ble svært glad da vi fortalte at Leopold hadde valgt ut Urædd til å motta denne gaven.
-Dette var utrolig gøy. Disse pengene skal gå til barn og ungdomsavdelingen her i Urædd, forteller Juvik.

Månedens spiller for november og desember.
Syver Aas ble stemt frem som månedens beste spiller for november og desember og valgte Storm BK.
Da vi ringte til Stian Lauritzen, leder i Storm BK og fortalte den gode nyheten, svarte han dette til oss: 
-Så hyggelig! Syver har brukt en god del tid på egentrening her hos oss, så dette var en fin telefon å få. Vi har behov for flere småmål som kan være til glede for barn og ungdom, og fremtidig talenter, sier Lauritzen.

Annonse fra Eliteserien: