En seersuksess

Spillerne er tilbake på treningsfeltet etter juleferien. For å gi supporterne et unikt innblikk i hva som skjer innenfor veggene, fulgte vi gutta med kamera de to første dagene etter ferien.

Annonse:

De to første dagene etter ferien fulgte vi gutta med kamera, og viste alt fra frokosten til intens trening og nøye tester. I tillegg til dette får man se mye humor og glede fra gutta. Vi intervjuet også flere av spillerne underveis, slik at man kan lære dem enda bedre å kjenne. Episodene ble redigert samme dag og lagt ut på vår YouTube-kanal, og responsen var over all forventning. Pilotepisodene ble en stor seersuksess, og vi har mottatt mange positive tilbakemeldinger i etterkant. I skrivende stund er de to episodene blitt sett av nærmere 4000 personer. 

På grunn av denne suksessen har vi bestemt oss for å fortsette å dele denne opplevelsen med våre supportere. Vi kommer til å følge gutta tettere enn vi har gjort tidligere, men vi er fortsatt i planleggingsfasen når det gjelder hvor ofte vi skal legge ut episoder. Vi arbeider også med å finne et passende navn for dette konseptet, og har du noen gode forslag setter vi stor pris på om du deler de med oss HER.

Hold deg oppdatert på våre andre sosiale mediekanaler, fordi det kommer til å være mye spennende innhold der fremover. Vi i Odds Ballklubb ønsker å dele det meste av det som skjer innen for veggene, og vi gleder oss til å ta deg med på denne spennende reisen.

Se de to første episodene HER og gjerne abonner på vår kanal.

Annonse fra Eliteserien: