Endelig #sammenigjen

Vi gleder oss til å ønske velkommen til kamp uten koronarestriksjoner.

Annonse:

KLIKK HER FOR Å KJØPE BILLETT

Lørdag 25. september åpnet samfunnet opp igjen, og vi i Odd vil markere det med å ønske velkommen til åpningskamp søndag 3.oktober kl. 18.00. Da møter vi Molde på Skagerak Arena.

Fotball er best på stadion, og derfor ønsker vi å få med oss hele Telemark på å lage skikkelig feststemning denne dagen. Vårt mål er å fylle opp stadion med feststemte fotballfans. Endelig kan vi være sammen igjen.

Hele stadion til kr. 50.-

Vi vil markere åpningen med å selge alle billetter på hele stadion for kr. 50,- uansett hvor på tribunen du vil sitte. Billetter kjøper du her.

Dette skal være en festdag for hele fotballen, og derfor inviterer vi alle breddelag til kamp denne dagen. Alle klubber i Telemark vil motta en invitasjon fra oss om hvordan de kan sikre seg gratis billett til kampen. Du kan lese mer om det her.

Som medlem av Odds Ballklubb inviteres du gratis til denne åpningskampen. Alle medlemmer vil motta en e-post om hvordan man kan hente ut inntil to billetter. 

Å få være til stede på stadion i denne historiske begivenheten må du ikke gå glipp av. Bli med å fylle Skagerak Arena med glød og engasjement for fotballen.

Følg med i våre sosiale medier i oppkjøringa mot kampen søndag 03.10. kl. 18.00.

Annonse fra Eliteserien: