Eliteserien kan starte 16. juni

Torsdag 07.05 ble det klart at Eliteserien 2020 kan starte 16. juni. Vi er naturligvis svært glad for denne avgjørelsen, og er allerede i gang med planlegging.

Annonse:

Til tross for mange begrensinger rundt avvikling av kamper, gleder vi oss stort over at vi endelig kan komme i gang med fotballsesongen. Vi vet at det er mange spillere, supportere og andre fotballglade som har ventet på denne dagen. Nå skal hverdagen tilbake og fotballen skal igjen rulle.

Det er mye informasjon vi som klubb nå må sette oss inn i. Smittevernsregler skal følges nøye, og arrangementene vil ha flere begrensninger enn det vi er vant med fra før. Vi ber derfor om forståelse for at vi må bruke litt tid på å sette oss inn i nye retningslinjer før vi kan komme med all informasjon rundt kampene.

Siden det ikke er mulig å invitere publikum til kampene inntil videre, jobber vi nå med ulike løsninger for at publikum skal få mulighet til å se kampene som spilles på Skagerak Arena. Dette vil vi komme nærmere tilbake til.

Det viktigste nå er at gutta kommer i gang med kontakttrening og at de etterlever myndighetenes krav for slik aktivitet. Spillere, trenere og støtteapparat skal gjøre alle de nødvendige forberedelsene denne 2020-sesongen, som på alle måter blir helt annerledes enn det vi noen gang kunne ha forestilt oss.

I løpet av kort tid vil vi gå ut med informasjon til alle dere som har sesongkort. Vi sender også ut nyhetsbrev til dere som abonnerer på det.

Klubbens medlemmer vil også i løpet av mai motta informasjon om situasjonen i klubben.

 

 

Annonse fra Eliteserien: