Endringer i trenerstaben

Vi ønsker med dette Bård Homstøl velkommen til klubbens utviklingsavdeling.

Bård vil frem til seriestart gradvis avvikle sin rolle som toppspillerutvikler og fysisk trener på Odd sitt A-lag for å tre inn som hovedansvarlig for fysisk trening i utviklingsavdelingen. Han blir erstattet på A-laget ved omrokeringer av arbeidsoppgaver i teamet rundt A-laget.

Bård sier at han er «veldig fornøyd med at klubben har etterkommet hans ønske om å engasjere seg mer i utviklingsarbeidet i klubben». Det er en solid erfaring og kunnskapsbase utviklingsavdelingen nå får dra nytte av.

Bård har siden år 2000 hatt 9 år med Odd sitt A-lag, og har totalt over 20 års erfaring fra ulike roller og utviklingsmiljøer i norsk og internasjonal toppfotball. Han  gleder seg til å ta fatt på arbeidet med klubbens aldersbestemte spillere, akademiklassifisering og videreføring av Telemarksmodellen som også innebærer et tett samarbeid med Toppidrettsgymnaset og kretsen.

Bård kommer i tillegg til å kombinere arbeidet i Odd med oppdrag for U21 landslaget og landslagsskolen for Norges Fotballforbund.

Annonse fra Eliteserien: