439839239_953337503466266_7920299782865925805_n

Falkums Yngre!

Et friskt pust på Nordre Falkum.

Annonse:

Foto: It's an ODD world.

Gjennomsnittsalderen mot Viking har fått mye oppmerksomhet. Laget som gikk til pause hadde nemlig en snittalder på underkant av 22 år, til sammenligning hadde Viking kun én spiller under 22 på banen i går.

Minst like gledelig var det å se gjennomsnittsalderen på Nordre Falkum! For i flere år har rekruttering av yngre vært en utfordring på supporterfeltet vårt, men tidligere i forrige uke dukket det opp et nytt banner.
"FALKUMS YNGRE" kunne skimtes på tribunen under cupkampen mot Pors, og på søndagens kamp mot Viking dukket de opp mannsterke. Den unge gjengen har kommet inn med en positivitet og trøkk som sammen med alle andre løfter stemninga på Nordre Falkum enda ett hakk.

Selv syntes gutta bare det er gøy.
 - Gruppering ble startet opp av yngre bidragsytere på feltet. Med oss har vi fått kamerater og andre yngre på NF. Vårt håp er å skape en levende tribunekultur på NF, etterhvert sammen med andre yngre som ser hvor gøy alt med tribunekultur er. Uansett trenger vi alle mann til pumpene på Nordre Falkum. Nå er det på tide at Skiens-folket kjenner sin besøkelsestid! Heia Odd, sier den unge guttegjengen.

Spillerne som jubler mot Nordre Falkum<br />Foto: Herman Jahren
Spillerne som jubler mot Nordre Falkum
Foto: Herman Jahren

Også spillerne har bitt seg merke i den unge gjengen på Nordre. Bork Bang-Kittilsen og Solo Owusu hyller gjengen.
- De skapte god energi og hjalp oss snu kampen i går. Jeg ble overrasket over at det var så mange unge ansikter, det er jævlig gutta å dra på kamp, gliser Bang-Kittilsen.

-Jeg syntes det var jævlig bra i går, de lager stemning som jeg føler vi ikke har hatt på en stund og de er med å løfte laget. Så er det ekstra kult at de er så unge, fortsetter Solo Owusu.

Oddrane setter også pris på drahjelpen.
-Det er veldig kult, de unggutta må bare fortsette med jobben de gjør. De bidro til veldig god stemning, sier styreleder i Oddrane Petter Gulløy. 

På søndag samles gjengen igjen. Da kommer Fredrikstad på besøk til Skagerak Arena.
Bli med på moroa!

Heia Odd og Heia Falkums Yngre!

Annonse fra Eliteserien: