Fanzone Odd - Brann

Fanzone åpner 2 timer før kampstart. Ta en tur innom og kom i kampstemning.

Annonse:

Klubbhuset

Vi flytter "Klubbhuset" ut i Fanzone!

I hyggelige omgivelser har du muligheten til å kjøpe dagens middag (lasagne) til 125kr med muffins og kaffe eller pizzabuffét fra Domino's. Maten kan du forhåndskjøpe her!

Ved siden av middagen akkompagnerer Odds historiekomité deg med morsomme historier fra Odd-arkivet! Hele programmet kan du se her. Til kampen mot Brann er det Eivind Blikstad som forteller om hjemmekampen da blodet rant og publikum gikk amok. Dette er absolutt verdt et besøk!

Kåseriet starter ca. 45 minutter før kampstart!

Aktiviteter

Som vanlig blir det ballspill i ballbingen fra våre unge håpefulle. Dette starter kl. 1800. Rett ved siden av ballbingen er det mulig å få ansiktsmaling! Det er en utrolig kul måte å vise sin støtte til klubben på.

Vi setter ut fartsmåleren igjen, og du vil ha muligheten til å teste hvor hardt du kan skyte. Klarer du å slå Espen Ruuds 126 km/t?

Fotball-dart er en helt ny aktivitet som presenteres til kampen mellom Odd-Brann. Test presisjonen din og kanskje er du heldig å vinne noe?

Mat

I Fanzone kan du nå spise pizza fra Domino's eller Dagens middag m/muffins og kaffe. Til Odd-Brann er dagens middag lasagne med salat. Middagen kan du nå forhåndskjøpe på nett. Da er det bare å henvende seg i kiosken i Fanzone for å hente din foretrukne rett.

Betaling

Vi innfører nå Vipps som betalingsløsning i Fanzone, kiosker og på parkering. Dette forenkler din kampdag betraktelig. Odds Vippsnummer er: 01894

Annonse fra Eliteserien: