Fire dager med fotballglede!

Denne uken har Odds TINE Fotballskole 2022 blitt gjennomført med rekordmange påmeldte jenter.

Annonse:

Mandag 1. august møtte 300 spente barn og ungdommer opp på Skagerak Arena for fire dager med fotballskole. I år ble fotballskolen utsolgt, og det var i tillegg 60 påmeldte jenter. Antall påmeldte jenter har økt de siste årene, og 2022 var intet unntak.

"Det er veldig gøy at fotballskolen ble utsolgt og at vi ser at antall jenter stadig øker. Vi håper det fortsetter i årene som kommer", forteller Anders Løkken.

De påmeldte deltakerne kommer fra svært mange ulike klubber i Telemark, i tillegg til noen fra klubber fra andre fotballkretser. Treningene ble gjennomført på Skagerak Arena, treningsbanene og Banejordet. Lunsjen ble fortært på tribunen med fin utsikt til A-lagets treninger. Ekstra stor stas var det å bli applaudert inn av A-lagsspillerne på avslutningsseremonien foran svært mange oppmøtte på tribunen - en verdig avslutning!

"Jeg ønsker også å skryte av instruktørene våre. De legger ned mange timer og gjør en fantastisk jobb. Ekstra gøy for de påmeldte jentene var det at spillere fra Odd Kvinner bidro som instruktører hver dag", avslutter Løkken.

Allerede i høstferien har vi en ny fotballskole. I samarbeid med Rema 1000 gjennomfører vi tre dager med fotballskole 11. - 13. oktober. Mer informasjon og påmelding om Odds Rema 1000 Fotballskole finner du HER

Se bildegalleri fra fotballskolen under.

Annonse fra Eliteserien: