Florø ble for sterke

Den sure tapsrekken fortsetter for Odd 2. Mandag vant Florø 3-1 hjemme mot Odd 2.

Annonse:

ODD 2 startet slik: Egil Selvik, Kevin Johnsen, Eirik Asante, Bjørn Mæland, Marius Larsen, Andre Södlund, Eivind Willumsen, Erik Eikeng, Filip Gripsgård, Tobias Lauritsen, Sander Bergan

Odd 2 fikk en god start på PostNord-ligaen, men de siste kampene har det gått trått for seg. Det begynner nemlig å bli en stund siden forrige seier. Mandag ettermiddag gikk turen til Sogn og Fjordane for å møte Florø. Florø har hatt en midt-på-treet-sesong så langt, og det var nok få som ventet et fyrverkeri av en kamp denne mandagen.

Det var hjemmelaget som fikk første sjanse i regnværet på Florø Stadion. Callaku kom til en god skuddmulighet, men avslutningen gikk rett på Selvik i Odd 2-buret. Ikke lenge etter fikk Odd en glitrende mulighet. Gripsgård satte fart på høyresiden, før ballen tilslutt havnet hos Lauritsen. Lauritsen sin avslutning alene med Florø-keeper, Mark Jensen, kom for sent. Jensen rakk å komme ut og gjøre seg stor, og fikk avverget den gigantiske sjansen.

Florø-scoring
Etter en halvspilt omgang kom kampens første scoring. Det var hjemmelaget som kunne juble for målet. Etter en presist slått corner kunne stopperkjempen, Christer Husa, stige til værs. I lufta var det ingen tvil om hvem som skulle komme først på ballen – det var Husa. Husa stanget ballen i nettet og jubelen kunne slippes løs på Florø Stadion.

Like før pause spilte Moses Dyer ballen til Vegard Savland. Savland hadde ingen problemer med å overliste Selvik på enmanshånd. Dermed var det 2-0 til hjemmelaget. Morten Rønningen sine menn hadde et par brukbare muligheter i 1.omgang, men Florø var det beste – og ikke minst, mest effektive – laget.  Rønningen byttet ut Lauritsen, som antageligvis hadde en avtale om å spille en omgang. Inn kom Sondre Aarrestad, som tok Larsen sin backposisjon, Larsen ble flyttet opp på topp.

Marius Larsen holdt på å få en drømmestart fra spissplass. Et drøyt minutt ut i 2.omgang smalt det i stolpen. Larsen var med andre ord bare centimetere unna scoring. Like etter Odd-sjansen kunne Florø juble. Dyer fyrte av fra distanse og ballen snek seg inn bak Selvik - 3-0 til hjemmelaget. Den burde Selvik tatt. Publikum skulle ikke få fred i starten av 2.omgang. Bare minutter senere fikk Odd straffe. Andre Södlund satte ballen kontrollert i mål.

3-1 ble sluttresultatet på Florø Stadion denne mandagen.