Før 1. cuprunde: Hei-Odd

Torsdag er det klart for 1. runde i NM

Annonse:

Vi møter formlaget Hei IL i første runde i cupen. Kampen spilles på Hei sin hjemmebane Mortens Plass KG og har avspark kl. 1800.

Hei har fått en kanonstart på årets sesong og står med seks seire i alle turneringer så langt. Dette inkluderer fire i serien og to i NM-kvalifiseringen. Hei ble klar for 1. runde i NM etter de slo ut Urædd og Storm i kvalifiseringskampene. Porsgrunnslaget trenes av Knut-Stian Knutsen, som står med 9 kamper for Odd mellom 1997 og 1998.

Sist lagene møttes i cupen var i 2017. Da vant Odd hele 10-0. Av dagens Odd-spillere var Steffen Hagen og John Kitolano på banen.

Hei kommer nå fra en 4-2 seier over Gulset. De spiller til vanlig i Vardenligaen som er den lokale 4. divisjonsavdelingen i området. Der ligger de på 2. plass med én kamp mindre spilt enn Stathelle på 1. plass. Hei har scoret hele 23 mål hittil i år, som tilsvarer 3,8 mål i gjennomsnitt pr. kamp. Vi møter med andre ord både et formsterkt og et offensivt mannskap.

Hei-spillerne Jonas Sandnes og Jonas Berge Pedersen har begge tidligere spilt ungdomsfotball i Odd. Jonas Sandnes står oppført med én kamp for Odd som innbytter, også i NM, tilbake til 2012. Jonas Berge Pedersen er lagets toppscorer med 4 mål, som alle kom i kampen mot Tollnes.

Hei har vært barndomsklubben til mange Odd-spillere opp gjennom tidene. Både Espen Ruud og Odin Bjørtuft fra dagens stall har en fortid i Hei.

Det er meldt strålende vær og vi håper at mange tar turen til Porsgrunn for å heie oss frem!

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: