Før 2. cuprunde: Fløy-Flekkerøy-Odd

Onsdag er det klart for cupens andre runde

Annonse:

Cupen ruller videre og neste hinder er Sørlandslaget Fløy-Flekkerøy. Kampen spilles på Cemo Arena og har avspark onsdag klokken 1800.

Odd tok seg videre til andre runde etter å ha slått ut 4. divisjonslaget Hei 6-1. Fløy har kommet seg til denne runden etter de slo ut 3. divisjonslaget Vindbjart 6-0.

Odd og Fløy møttes i cupens tredje runde i 2017. Da vant Odd 3-0 etter to scoringer av Oliver Berg og en av Stefan Mladenovic. Espen Ruud og Steffen Hagen spilte begge kampen.

Fløy hadde i fjor en imponerende sluttspurt for å berge plassen i 2. divisjon. Vebjørn Urdal startet sesongen som trener, men til tross for mye tendenser i spillet måtte han gå med 5 kamper igjen.
Inn kom islendingen Joey Hardarson som tidligere trente Start. Da han kom inn, var det 5 kamper igjen og 9 poeng opp til trygg plass. Men med 11 poeng på de siste 5 kampene så berget Fløy plassen over Fram Larvik på målforskjell i siste serierunde.

Til nå i sesongen har Fløy fått en fin sesongstart med 20 poeng på sine første 10 kamper og ligger nå på 4. plass i 2.Divisjon avdeling 1. Tidligere Start-spiller Kristian Strømland Lien er lagets toppscorer med 7 mål. I samme avdeling finner vi Odd 2. Bare fem dager etter cupbataljen i sør kommer Fløy til Skagerak Arena for å møte Odds rekrutter. Vi ser frem til et dobbeltoppgjør mot Joey Hardarsons menn.

Går vi videre mot Fløy spilles 3. runde i cupen allerede uken etter. 3. runde er den siste som blir satt opp av forbundet før de resterende rundene avgjøres ved trekning. Men først må de blåhvite fra Flekkerøy nedsables.

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: