Før 2. runde: Fram Larvik - Odd

Tiden er inne for 2.runde av NM – Odd møter Fram Larvik.

Annonse:

Søndag kveld drar Odd til Larvik for å møte Fram Larvik i 2.runde av NM. Odd imponerte ingen til tross for avansement i forrige runde. 0-1-seieren mot FK Eik Tønsberg var en tam affære der Odd slet med å komme til - samt sette sjanser.

Til slutt var det Tobias Lauritsen som sendte Odd videre etter å ha scoret på straffe.

Motstanderen

Søndagens hjemmelag, Fram Larvik, tok seg videre etter å ha slått Flint 1-2. Det var Thomas Kongerud og Sanel Bojadzic som scoret målene for larvikslaget. Det var ikke gitt at Fram skulle avansere. De lå under i store deler av kampen, men mot slutten scoret de to og sørget for at Flint røk ut, og at de selv avanserte til 2.runde.

Laget spiller til vanlig i PostNord-ligaen, i samme liga som Odd 2. Odds andrelag ligger på 6.plass, mens Fram Larvik ligger på 9.plass. Odd må derfor, naturligvis, finne seg i å være favoritter i denne kampen. 21. Juni i år spilte Fram Larvik mot Odd. Stillingen ble 2-2 etter at «Kachi» scoret begge målene for Odd. Musa Joof og Erik Nordengen scoret målene for Fram Larvik. Sistnevnte pleier å være sentral i mye av det søndagens hjemmelag foretar seg offensivt.

Til tross for at forestillingen i 1.runde var alt annet enn imponerende, klarte Odd å komme seg videre mot FK Eik Tønsberg, som folk forventet. Det skal likevel sies at en spillemessig gjentagelse av den kampen kan ende med et annet utfall enn avansement denne runden. Odd må opp flere hakk fra første runde, og i denne kampen har Fram Larvik ingenting å tape. Så gjenstår det å se om Odd løfter seg, om Fram overrasker, eller om vi får litt av begge. «Cup er cup», alt kan skje, og det er derfor vi elsker denne turneringen. Det er også derfor vi skal gjøre alt for å fortsette å være med i turneringen, men vi forventer tøff konkurranse av Fram Larvik.

Vi krysser fingrene for avansement – HEIA ODD! 

Annonse fra Eliteserien: