Før 3. cuprunde: Jerv-Odd

Eliteseriemotstand i tredje runde.

Annonse:

Vi skal igjen bryne oss på sørlandsk motstand i cupen. Denne gangen går turen til Levermyr stadion og eliteserielaget Jerv.

Det er tett mellom kampene fortiden når fjerde kamp på elleve dager står for tur onsdag. På søndag ble det en deilig 1-0 seier borte mot Vålerenga og vi håper å følge opp med vår sjette strake borteseier når vi reiser til Grimstad.

Veien til tredje runde gikk via Skienslaget Hei i første runde som endte 6-1 til Odd, før veien gikk videre til Flekkerøy og Fløy hvor vi vant 3-2 etter ekstraomganger.

Jerv på sin side slo naboklubben Express 7-0 i første runde. I andre runde slo de ut Fram Larvik 2-1, og alle målene kom etter ekstraomganger.

Vi har møtt Jerv to ganger tidligere i år. Begge gangene har endt med seier til Odd. I oppkjøringen slo vi de 3-1 etter en dobbel av Tobias Lauritsen og ett mål av Filip Jørgensen. I Eliteserien i mai slo vi de 1-0 på Levermyren etter scoring av Milan Jevtovic.

Arne Sandstøs menn står med syv poeng etter ti kamper og de gulblå ligger på en 15. plass. Etter en god start med to seire på de tre første kampene, har eliteseriedebutanten fått det tøft i sitt første år på øverste nivå. I serien har ikke Jerv vunnet på ni kamper. Grunnet smitteutbrudd i Jerv-troppen ble helgens eliteseriekamp mot Molde utsatt og Jerv har derfor ikke spilt kamp siden forrige ukes cupoppgjør.

Utenom Gilli Rolantsson som er usikker etter skaden han pådro seg mot Vålerenga, reiser vi med en skadefri og kampklar tropp til Grimstad. Vertene mangler Leandro Fernandes og Iman Mafi som er ute med skade. Det er usikkert hvor mange som fortsatt er ute med sykdom etter smitteutbruddet.

Med seier mot Jerv er Odd med i potten når fjerde runde trekkes opp av bollen. Tredje runde var den siste som ble satt opp av forbundet og i fjerde runde kan alle møte alle.

Kampen har avspark onsdag klokken 18.00. Sist vi var i Grimstad var det et fantastisk liv på bortetribunen og vi håper på et like bra trøkk denne gangen. Møt opp og hjelp guttene til en ny borteseier! Tre dager senere er det duket for hjemmekamp i Eliteserien. På motsatt banehalvdel står fjorårets seriemester Bodø/Glimt.

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: