FØR KAMPEN: ARENDAL-ODD

Odd drar til Arendal i 2.runde av NM for å kjempe om videre avansement.

Odd vant komfortabelt 2-7 borte mot Storm i første runde av norgesmesterskapet, i det som fort utartet seg til å bli en folkefest. I 2.runde venter en ny bortekamp, denne gang i Arendal, for å møte laget med samme navn. Det virker som hjemmelaget fra Aust-Agder er klare for å ta imot Odd på onsdag. Arendal fotball skriver på sin hjemmside: «…nå er det ikke Blink, Moss eller for den saks skyld Hødd som er motstander i andre runde av cupen på onsdag, det Odd fra Skien – cupkongene, laget med 12 kongepokaler – som i øyeblikket er Norges beste fotballag.»

Arendal spiller i 2.divisjon, i likhet med Odd 2, men i en annen avdeling. Onsdagens hjemmelag kunne nok ønsket en bedre start på sesongen, enn realiteten. I skrivende stund er Arendal Fotball på 9. plass, men til gjengjeld har de vunnet sine 2 siste kamper mot henholdsvis Moss og Vidar. Det er alltid en fordel å ha hjemmekamp om man har planer om å stelle i stand en cupbombe. Noe vertene nok har planer om.

Arendal kom seg videre til 2.runde i NM etter å ha slått Vindbjart 0-3. På onsdag spiller Arendal hjemme mot Odd på Norac Stadion. Det er absolutt lov å tro at Norac blir fullstappet til onsdag, det gjør det ikke mindre sannsynlig ettersom Odd har fått sin beste start på Eliteserien noensinne. Odd 2 spilte mandag ettermiddag mot Åsane hjemme, og gikk på et knepent tap. Kitolano, Lauritsen, Delaveris og Södlund spilte alle en omgang, så de er nok aktuelle til cupkampen.

Foruten om de 4, har Fagermo uttalt at han vil stille med A-lagsspillerne, og bedyrer at det gagner alle i Odd. Da får ungguttene prøvd seg for Odd 2, og Odd kan stille med erfarne spillere mot Arendal. Dessuten har Odd pause fra eliteseriefotball fram til 16.Juni – noe som gjør at det ikke er fare for å få slitne A-lagsspillere.

Tobias Lauritsen bøtta inn mål i de første rundene i fjor, skal han fortsette i samme spor? Kommer vi til å se Fagermo danse? Det blir det spennende å se om Odd gjør som de pleier i 2.runde – å avansere videre til 3. Eller kan Arendal stelle i stand en cupbombe?  

Kampen spilles førstkommende onsdag klokken 18:00.

HEIA ODD!

Annonse fra Eliteserien: