FØR KAMPEN: BODØ/GLIMT – ODD

Odd tar turen til Nord-Norge

Annonse:

Sist lørdag gikk Odd på et surt tap mot RBK hjemme i Skien. Et fyrverkeri av en fotballkamp endte dessverre 2-3 til gjestene. Odd valset over Rosenborg de første 45, men fikk det svært tøft etter pause. Det skulle handle mye om RBK i 2.omgang før store deler av publikummet i Skien muligens fikk seg en ny favoritt. Abel Stensrud scoret sitt første eliteseriemål og holdt virkelig ikke tilbake på feiringen. Får vi se mer av dette i Bodø?

Fredag formiddag gjennomførte gutta sin siste trening i Skien før avreise til Bodø. Fjorårets seriemester har virkelig fått fart på sakene igjen og har de siste ukene klatret opp til 3.plass i Eliteserien. Juli har vært en travel måned for Bodø. De gulkledde fra Nord-Norge har gjort det godt i Europa og har lagt bak seg hele ni kamper den siste måneden, Odd har til sammenligning spilt 5 kamper i juli. Bodø spilte sin siste kamp så sent som på onsdag, da de storspilte mot FK Zalgiris.

Sist lagene møttes er bare en drøy måned siden. Den gang stakk Odd av med 3 poeng etter et voldsomt overtidsdrama. Odd står faktisk med to seiere og et uavgjort de siste tre kampene mot det som tidvis har vært Norges beste lag de senere årene. Sist lagene møttes i Bodø endte kampen 1-1, den gang med scoringer av Saltnes og Svendsen.

De fem siste oppgjørene i Bodø har endt slik:

2021: Bodø/Glimt – Odd  1-1 (Svendsen)

2020: Bodø/Glimt – Odd 6-1 (Lunding)

2019: Bodø/Glimt – Odd 3-0

2018: Bodø/Glimt – Odd 1-1 (Ruud)

2016: Bodø/Glimt – Odd 2-1 (Ruud)

Sist lørdag takket vi av Joshua og Kachi. På mandag ble John Kitolano klar for Ålesund og Odd må dermed klare seg uten Kitolanos og Kachi fremover.

Mandag kunne Thomas Rekdal endelig registreres inn i troppen og er dermed klar for spill mot Bodø/Glimt.

Ønsker du å se kampen sammen med andre oddere? Supporterne samles på Mets for gode og dårlige diskusjoner under kamp. Start lørdagen tidlig på Mets!

Kampstart kl. 16.00

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: