FØR KAMPEN: BODØ GLIMT-ODD

Etter en landslagspause er det endelig duket for fotball i Eliteserien igjen. Odd tar turen til Bodø.

Annonse:

Etter en smell i Trondheim, ble det et bittert tap mot Strømsgodset hjemme på Skagerak Arena i forrige runde. Odd maktet aldri å snu bortelagets 0-1-ledelse, og kampen endte med samme sluttresultat. Søndag kveld kommer første mulighet til å slå tilbake, men det blir ingen enkel oppgave.

Motstanderen
Bodø Glimt, de regjerende seriemesterne, har ligget i toppen av serien også i år. Men det er Molde som har vaket aller øverst de siste månedene. Helt inntil Bodø Glimt sin gryende form slo til. Med tre seire på rad har tannbørstene fra nord kommet seg tilbake på tabelltopp. De har et skyhøyt toppnivå og vil etter alle solemerker gi Odd god motstand også på søndag.

Nyervervelsen, Amahl Pellegrino, gjør ikke akkurat Bodø Glimt til noe dårligere lag. Målmaskinen har startet mildt sagt friskt i første kamp for gultrøyene. Måltyven debuterte for Glimt mot gamleklubben Kristiansund. Han kom inn i det 58. minutt. 20 minutter senere hadde han scoret tre. Til tross for at han, ikke overraskende, stjal de fleste overskriftene den kvelden, er det først og fremst kollektivet Bodø Glimt som står i sentrum.

Odd på sin side har ikke like god form å vise til. Som nevnt er det to tap på rappen, noe gjengen er interesserte i å snu. Selv om dette blir en tøff kamp, er det fullt lov å håpe på poengfangst i Bodø. I det motsatte oppgjøret på Skagerak Arena var det nemlig Odd som gikk seirende ut av kampen. Sander Svendsen sørget for 1-0-seier mot Bodø Glimt – og vi håper på en gjentagelse søndag kveld.

Nevnte Svendsen har returnert til Odd etter at kontrakten gikk ut tidligere i August. Han, med flere, kan få sentrale roller i kampen mot Bodø Glimt. Vi krysser fingrene for at Odd klarer å gjenta bragden fra det motsatte oppgjøret – HEIA ODD!

Annonse fra Eliteserien: