Før kampen: Brann

En tøff test venter for guttene.

Annonse:

Liten tvil om at stemningen har vært god etter søndagens seier på overtid. Odd leverte en veldig solid første omgang, og burde kanskje avgjort kampen før pause. Viking kjempet seg tilbake, men på overtid scoret Kasper Lunding sitt første mål for Odd, og for en perle det var fra dansken. I denne spesielle sesongen er det ingen tid til å glede seg, for en ny oppgave venter allerede tre dager senere.

Brann ligger på 3. plass etter syv spilte kamper, og har plukket med seg 13 poeng. Laget til Lars Arne Nilsen er ikke vanskelige å kjenne igjen, og solid er et ord som kan brukes om dem. De har klassespillere i alle ledd, og er et lag som har blitt spådd i toppen av mange før denne sesongen.

Også de fikk det tøft mot Bodø/Glimt i den forrige bortekampen de spilte, og endte opp med å tape 0-5 i den matchen. Slo tilbake med Sandefjord og scoret tre mål før det var spilt ti minutter. Spesielt Gilbert Koomson har levert i åpningen av sesongen. Kommer vanligvis i en 4-3-3 variant.

Ingen tvil om at det er litt historie mellom disse to lagene, og det ligger litt ekstra i denne kampen hos mange av aktørene vil jeg tro. Kampen på Skagerak Arena i fjor var faktisk i den aller første serierunden, og det endte med 3-2 seier til Odd etter scoringer fra Vebjørn Hoff og Torgeir Børven ganger to. Vito Wormgoor scoret begge målene på straffe for Brann, men han er ikke lenger i klubben.

Kampstart er 20:30, og stedet er selvfølgelig Skagerak Arena. Om du ikke får sett kampen på TV kan den følges via vår twitterkanal.