Før kampen: Brann

Årets siste kamp står for tur.

Gutta satt seg på mandag på flyet i retning Bergen, for å møte Brann til serierunde nummer 30. Etter en turbulent periode har pilen pekt nedover de siste ukene, men en opptur i den siste kampen hadde smakt godt.

Odd havnet bakpå allerede etter ni minutter mot Godset, som hadde alt å spille for i kampen på lørdag. Rashani svarte med scoring like etter, men utover i andre omgang så tok Godset over, og de vant til slutt. Det betyr at Odd ligger på 7. plass, men med seier her går vi forbi Viking og tar 6 plassen. De er ferdigspilte, så det er ingenting de kan gjøre om vi eventuelt klarer det.

For Brann sin del så handler det meste om ære her, men de kan faktisk komme seg helt opp på en 8. plass om alle resultatene går deres vei i den siste runden. De trenger å pynte en god del på målforskjellen også om det skal skje. Brann har ikke spilt kamp på to uker, og har friske bein inn mot denne kampen.

Oppgjøret på Skagerak Arena vant Odd 1-0 etter at Markus Kaasa ble matchvinner like etter pause. Odd var det klart beste laget i kampen, og det var helt fortjent at det var vi som tok det lengste strået til slutt. Sist gang vi var på besøk i Bergen endte det med 0-1 tap etter en sen scoring fra Bamba.

Til denne kampen har Nornes bekreftet at kaptein Steffen Hagen ikke blir med, mens Hoff, Egell-Johnsen og Bakenga alle er friske nok til å være i troppen. For Brann sin del så melder Eurosport.no at Pedersen og Ordagic er ute, mens Haugen spiller sin siste kamp for Brann etter at han ble enig med ny klubb på mandag.

Kampen starter 18:00, og sendes på Eurosport Pluss.