Før kampen: Haugesund

En revansjelysten gjeng tar imot FKH i form.

Annonse:

Det ble en fryktelig tøff kamp mot serielederen Bodø/Glimt på onsdag etter at vi ble redusert til ti mann allerede etter et kvarter. All ære til Glimt for hvordan de løste oppgaven. Vi vet at gutta kan bedre enn som så etter de to kampene før det som endte med ni scoringer og to seiere. 

Kampene kommer tett som hagl, og allerede til søndag er det muligheter til å revansjere seg når Haugesund kommer på besøk. Det ligger litt ekstra i lufta for mange som holder med Odd også, gitt at det var FKH som slo oss ut fra cupen i semifinalen i fjor. 

Haugesund startet Eliteserien med to tap mot Brann og Glimt, før de spilte uavgjort hjemme mot Kristiansund. De har vunnet begge de to siste kampene mot Sandefjord og Start. Begge de to kampene har vært tette og jevne. Sist kom avgjørelsen på overtid mot Start etter et selvmål på overtid.

Wadji er fortsatt ikke spilleklar for Haugesund etter den lange suspensjonen han fikk i fjor. Grindheim sliter også med en skade. Av tidligere Odd-spillere står Joakim Våge Nilsen på motsatt halvdel i denne matchen. 

Hjemmekampen i ligaen i fjor vant vi 3-1 etter to scoringer fra Fredrik Nordkvelle, og en fra Torgeir Børven. Espen Ruud er ute til denne kampen med suspensjon, men er tilbake til neste kamp på bortebane mot Viking. 

Kampen mot Haugesund spilles på søndag klokken 18:00, og kan ses på Eurosport eller følges live på vår twitterkonto.

Annonse fra Eliteserien: