Før kampen: Haugesund

Tøff bortekamp venter på gresset i Haugesund.

Annonse:

Etter det stygge bortetapet mot serieleder Bodø/Glimt måtte Odd slå tilbake i hjemmekampen mot Stabæk på søndag. I flomlyset på Skagerak Arena leverte gutta en utrolig bra match, og de vant til slutt 2-0 etter scoringer fra Elbasan Rashani og Espen Ruud. Etter Molde sitt poengtap betyr det at Odd gikk opp på delt sølvplass før denne serierunden starter på lørdag. 

Hør hva Nornes tenker om kampen i videoen under.
(saken fortsetter under videoen)


Haugesund på sin side har levert en varierende sesong, og har tatt 21 poeng på de 18 første kampene. Laget som alltid har vært kjent for å være solide defensivt har slitt med å score mål denne sesongen, men det har tatt seg opp de siste ukene. 

FKH kommer fra 1-2 tap på Lerkendal etter at Kristoffer Velde gav dem ledelsen tidlig. Haugesund leverte en god kamp de, og kunne fint ha tatt poeng på en tøff bortebane. To strake tap nå for Jostein Grindhaug og hans menn, og de vil nok være veldig sugne på tre poeng her. 

Skademessig er det bare tidligere Odd-spiller Joakim Våge Nilsen som mangler om vi skal tro den tidlige skaderapporten fra vest. For Odd sin del mangler fortsatt Tobias Lauritsen og Fredrik Semb. 

Oppgjøret tidligere denne sesongen endte 0-0 i Skien. Det var en jevn kamp hvor Odd slet med å skape muligheter, og Haugesund var nærmest tre poeng. 

Disse to lagene møtte hverandre tre ganger forrige sesong, og det er liten tvil om at Odd-supporterne har dårlige minner fra kampene mot Haugesund. I hjemmekampen i serien gikk alt fint, og Odd vant 3-1 etter scoringer fra Nordkvelle (X2) og Børven. I semifinalen i cupen på et fullsatt Skagerak Arena endte det med 0-3 tap, og finalen røyk for Odd. I bortekampen i siste serierunde kunen medalje blitt sikret, men det endte til slutt med 1-4 tap. 

Det betyr med andre ord at det er en revansjelysten gjeng som reiser til Haugesund, og vi gleder oss til å se om gutta kan revansjere seg. 

Kampen starter 18:00, og vi dekker den naturligvis direkte på twitter. 

Annonse fra Eliteserien: