NTB_Esj-yzJix8Q

Før kampen i Nordens Paris!

Årets lengste bortetur.

Annonse:

Det tette kamprogammet har endelig sluppet litt opp og gutta har brukt uka til å samle overskudd. En jevnspilt kamp forrige uke endte til slutt med tap, men enda surere var det for søndagens motstander.

For fjorårets bronsemedaljevinner står fortsatt uten en eneste seier i Eliteserien. Tre scorede og elleve innslupne mål er fasit for Tromsø-væringene som gikk på sitt femte strake tap i eliteserien sist søndag. Tapet kom på verst tenkelig måte da Zlatko Tripic scoret på straffe i det 95. minutt. 

Tromsø ble kraftig svekket i vinter, da de mista stopperkjempen og hovedtreneren til Bodø. Jørgen Vik har fått en tøff start på sesongen og vi kan forvente en vanskelig kamp mot et desperat Tromsø-lag.

Oppgjørene mot Tromsø ender sjeldent uavgjort. Vi må faktisk tilbake til 2017 for å finne sist lagene gikk av banen med poengdeling. Den kampen endte 2-2 og målene våre ble scoret av Fredrik Semb Berge og Etzaz Hussain. 

De fem siste oppgjørene har endt slik:

2023: Odd - Tromsø 1-2 (Ingebrigtsen)
2023: Tromsø - Odd 0-1 (Bang-Kittilsen)
2022: Tromsø - Odd 3-2 (Ingebristen x2)
2022: Odd - Tromsø 2-0 (Ruud, Jevtovic)
2021: Tromsø - Odd 2-0

Mihajlo Ivancevic er tilgjengelig igjen etter det røde kortet han pådro seg mot Viking og det blir spennende å se hvem Dokken velger med flere friske bein tilgjengelig igjen.

Vi håper på en morsom kamp, mange mål og tre poeng i Tromsø!

Dersom du ikke tar turen til Norden Paris vises kampen på TV2 Play fra kl.  16.50

Kampstart 17.00

Neste hjemmekamp er allerede torsdag 16. mai. Da kommer et revansjelystent Molde på besøk.
Kjøp billett allerede nå!

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: