Før kampen: Jerv-Odd

Nyopprykkede Jerv neste hinder

Annonse:

På søndag møter vi Jerv på Levermyr stadion. Kampen har avspark kl. 1800. 

Bare to dager etter den overbevisende cupseieren mot Hei er det allerede duket for ny kamp i Eliteserien. Motstander er nyopprykkede Jerv.

Jerv har fått en middels start på sesongen. Før søndagens oppgjør ligger Grimstad-klubben på en 12. plass med én kamp mindre spilt enn Odd. De gulblå står med syv poeng på de seks første kampene, ett poeng foran Odd. To seire, en uavgjort og tre tap er beholdningen til sørlandsklubben etter sesongstarten.

Lagene har allerede barket sammen én gang tidligere i år, da i treningskamp, hvor Odd kom seirende ut og vant fortjent 3-1. Tobias Lauritsen scoret to og serverte Filip Jørgensen. Odd og Jerv har møtt hverandre flere ganger tidligere i treningskamper og cup, men dette blir første gang lagene møtes i seriesammenheng siden begge lagene spilte 3. divisjon i 1986.

Grimstad-klubben spilte i 3. divisjon så sent som i 2013 og har siden dette hatt en enorm opptur. I desember i fjor så rykket de opp til Eliteserien etter å ha slått Brann på straffesparkkonkurranse i en dramatisk playoff-kamp. Sørlandsklubben spiller dermed for første gang på øverste nivå i år. 

Før oppgjøret på Levermyr stadion står vi med fire strake serietap i sekken, så vi håper lykken snur mot nykommeren i Eliteserien. 

Det blir også et gjensyn med vår tidligere hovedtrener. Jerv-trener Arne Sandstø ledet Odd mellom 1999 og 2007.

For Odd er det verdt å nevne at Odin Bjørtuft, som måtte stå over i forrige serierunde etter rødt kort i kampen mot Molde, er tilbake fra suspensjon. Ellers er troppen skadefri.

Vi reiser sørvestover med mål om å snu den dårlige formen vi er inne i. Bare tre dager etter oppgjøret på Levermyr stadion møter vi Sandefjord til derbykamp på Skagerak arena og du kan være med å støtte oss i kampen. Kjøp billetter her

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: