Før kampen: Mjøndalen

Tøff bortekamp mot et lag som trenger poeng etter fem strake tap.

Etter tapet mot Sarpsborg var det viktig å slå fort tilbake igjen, og det gjorde også gutta i det som ble en dramatisk og underholdende kamp mot Aalesund på lørdag. Odd tok ledelsen tidlig etter et straffespark, men ble straffet like etter på grunn av en ballmist langt inne på egen halvdel. Lauritsen fikset sitt andre straffespark etter halvtimen, men ble dessverre skadet i prosessen. Ruud satte det, men Bizoza svarte med en perle like før pause. Helt mot slutten trodde Lunding at han igjen hadde blitt helt med en sen avgjørende scoring, men dommeren annullerte det. Likevel skulle vi få betalt for presset, og på overtid stusset Nordkvelle ballen i Fridjonsson, og videre i mål.

Motstanderne i denne kampen åpnet sesongen meget fint med to seiere, to uavgjorte og et knepent tap i de fem første kampene. De høstet mye skryt for nysigneringene sine, men nå står de altså med fem strake tap. Ser man litt bak tallene så har de fått fryktelig dårlig betalt. Mot Molde brant de straffespark på 1-2, mot Vålerenga hadde de over 25 avslutninger uten å score mål og mot Glimt presset de på for 3-3, og var veldig nære.

Shuaibu Ibrahim er fortsatt lagets toppscorer med fire mål, men alle scoringene hans kom i de fire første kampene. Kaptein Gauseth sliter med en vond lyske, og er trolig ute til denne kampen, men ellers stiller Mjøndalen skadefritt til denne matchen.

For oss er naturligvis Tobias Lauritsen ute etter skrekkskaden sist, og det samme er Fredrik Semb som fortsatt sliter med ryggen.

Mjøndalen vant oppgjøret på Consto Arena i fjor etter scoring fra blant annet en tidligere Odd-kjenning, nemlig Occean.

Oppgjøret på Skagerak Arena var en neglebiter som Odd til slutt vant 3-2 etter å ha ligget under 1-2 til det gjensto ti minutter av kampen.

Kampstart er 18:00, og kan følges direkte på vår twitterkanal.