Før kampen: Molde-Odd

Møter cupmesteren i rosenes by

Annonse:

På onsdag møter vi fjorårets sølvvinner og norgesmester Molde. Kampen spilles på Aker stadion og har avspark kl. 1900.

Sist vi møtte Molde var i Cupens 8-delsfinale i mars, som endte med et surt 3-2 tap på Aker stadion etter en scoring av Kristoffer Haugen på slutten av 2. ekstraomgang. Laget ble kronet til Norgesmester for to uker siden, etter de slo ut Bodø/Glimt i finalen.

Molde har to seire, en uavgjort og to tap på de fem første. Det gjør at laget fra rosenes by ligger på en 7. plass på tabellen. Odd på sin side ligger på en 11. plass. Begge lagene kommer til denne kampen etter tap i forrige serierunde. Molde tapte 3-4 hjemme mot Viking, mens vi røk 0-1 borte mot Sarpsborg 08.

Innbyrdes har Molde vunnet alle av de 5 siste kampene mot Odd. Vi må tilbake til 2018 sist Odd slo Molde, da også på Aker stadion etter en ettmålsseier ved scoring av Fredrik Nordkvelle.

Vi møter tre tidligere spillere, i Rafik Zekhnini, som forlot oss i 2017, Birk Risa som gikk til Molde i 2020 og Markus Kaasa som dro fra Odd til Molde før årets sesong.

Steffen Hagen er suspendert etter to gule kort i kampen mot Sarpsborg 08 og er dermed uaktuell til onsdagens bortekamp mot Molde.

Vi forventer som alltid en tøff kamp i Molde, men vi reiser nordvestover med et revansjesugent lag og gleder oss til å kjempe for tre poeng.

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: