FØR KAMPEN: ODD-BODØ/GLIMT

I forrige runde spilte Odd mot serielederen, fredag møter Odd serielederen igjen.

I forrige runde spilte Odd mot serielederen, fredag møter Odd serielederen igjen. Hvordan har dette seg til? Da de 11 stolte hvite besøkte Molde i forrige runde, tronet blåtrøyene på toppen av Eliteserien. Etter at Odd fikk med seg et sterkt poeng i rosenes by, addert med Bodø Glimt sin overhøvling av Vålerenga, resulterte det i at Eliteserien fikk en ny serieleder. Nemlig Bodø Glimt.

Fredag åpner Odd og Bodø Glimt den tjuende runden av Eliteserien. Kampen signaliserer at sesongen er 2/3 unnagjort, og kan på mange måter bli toneangivende i hva Odd kommer til å kjempe for ut sesongen. Ved seier mot Bodø Glimt henger Odd seg på i gullkampen. Trekker Bodø Glimt det lengste strået, vil gultrøyene ta et stort steg i gullkampen, og vil – sammen med Molde – være i «pole position».

Bodø Glimt kommer til Skagerak Arena med en imponerende kamp lagt bak seg. I forrige runde fikk Vålerenga sett hvorfor nordlendingene ligger der de gjør. «Laksekampen» endte i en overbevisende 4-0-seier til B/G, og avansering til 1.plass. Blant målscorerne fra kampen mot Vålerenga, finner vi Håkon Evjen. Han, sammen med Amor Layouni, er 2 spillere Odd skal være ekstra påpasselig med.

Holder Odd den imponerende statistikken?
VI skal ei glemme at fredagens bortelag ikke møter et dårlig lag. Tvert imot er Odd et meget godt lag. Foruten å spille til seg ett imponerende poeng mot Molde på bortebane, er det på hjemmebane det virkelig blir imponerende. Odd har gjort sakene sine så bra på hjemmebane, at vi kan skilte med å være Eliteseriens beste hjemmelag. Det er noe B/G antageligvis er klinkende klare på. Odd har vunnet alle kampene hjemme, sett bort ifra kampene mot Molde og Rosenborg, som begge endte med poengdeling.

Sondre Rossbach har siden sist blitt tatt ut på landslaget. Dette håper vi selvsagt gir selvtillit, slik at sisteskansen vår blir en levende vegg mot «Glimt» på fredag. En mindre hyggelig beskjed er at Moussa Njie, som nylig kom til klubben, er ute for resten av sesongen, grunnet skaden han fikk mot Molde i forrige runde.

Alt i alt står vi ovenfor en fryktelig spennende kamp. Om du har fulgt med på Odd på sosiale medier kommer ikke dette til å bli et sjokk, men kampen spilles fredag klokken: 19:00. Vi håper du kommer og støtter oss.

HEIA ODD!
 

Annonse fra Eliteserien: