Før kampen: Odd-Bodø/Glimt

Vi tar imot seriemesteren.

Annonse:

Lørdag kommer fjorårets seriemester Bodø/Glimt til Skagerak Arena. Kampen har avspark kl. 18.00.

Cupkampen mot Jerv i midtuken ble dessverre utsatt, men vi tar med oss selvtilliten etter 1-0 seieren mot Vålerenga sist helg når vi møter seriemesterne fra de to siste sesongene.

Glimt har hatt en varierende sesong så langt, men i juni står laget med fire av fire mulige seire. I forrige serierunde ble det 2-0 seier hjemme mot Aalesund. Den regjerende seriemesteren ligger fortiden på en 5. plass på tabellen. Fem seire, fire uavgjort og to tap er fasit for de gulkledde etter 11 spilte serierunder.

De fire siste hjemmekampene for Odd har endt i tap, så vi håper å snu trenden på lørdag mot klubben vi har en god statistikk mot.

I fjor gikk vi ubeseiret mot Glimt. På Aspmyra endte det 1-1, mens det endte med 1-0 og seier på Skagerak Arena. Sander Svendsen sto for scoringen i begge kampene for Odd.

Odd har hatt et solid overtak på Glimt på eget gress. Med unntak av Glimts fantastiske sesong i 2020 har ikke Bodø-laget vunnet på Skagerak Arena siden 2004. De fem siste møtene på Skagerak Arena har endt slik:

2021: Odd-Bodø/Glimt 1-0 (Svendsen)

2020: Odd-Bodø Glimt 0-4

2019: Odd-Bodø/Glimt 3-1 (Ruud, Nordkvelle x 2)

2018: Odd-Bodø/Glimt 1-0 (Ruud)

2016: Odd-Bodø/Glimt 2-0 (Occean)

Utenom Gilli Rolantsson som er usikker til kampen, kan Paco glede seg over en skadefri og tilgjengelig tropp til lørdagens oppgjør mot Glimt. Hos gjestene er Sondre Fet ute med skade, mens Morten Konradsen er usikker.

Kampen har avspark lørdag klokken 18.00. Fanzone er åpen to timer før kampstart og det er meldt strålende sol. Vi håper på et oppsving på hjemmebane og gleder oss til å kjempe om tre poeng sammen med dere på Skagerak Arena.

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: