FØR KAMPEN: ODD-HAMKAM

Høstjakta fortsetter!

Annonse:

Det ble Gjengaar-show i fylkesderbyet mot Sandefjord sist lørdag. Mange hevet et øye da 18 år gamle Dennis Gjengaar fikk sin første start i eliteserien i forrige helgs viktige kamp mot Sandefjord. For alle de som ikke har fulgt Odd 2 i år var det kanskje en overraskelse da de leste Gjengaars navn i lagoppstillingen, men 18 åringen nølte ikke et sekund og avgjorde derbyet. Med en kanonkule fra Solo og to vakre scoringer av Gjengaar kunne Odd til slutt dra hjem til Falkum med tre viktige poeng.

Odd ligger nå på en 8.plass med 30 poeng. Det er syv poeng mer enn helgens motstander som ligger på en 13.palss med 23 poeng.

Kun en seier på de siste 10 seriekampene er status for Hamar-laget før de kommer på besøk til Skien lørdag. Med kun ett poeng ned til kvalik er det en viktig kamp for bortelaget. HamKam er laget i eliteserien med flest uavgjort, 11 av 22 seriekamper i år har endt med poengdeling for de hvite og grønn. I tillegg har de sluppet inn 3. færrest mål i ligaen, derfor blir det viktig for Odd å utnytte sjansene sine.

Lagene møttes på Briskeby tidligere i år. Den gangen endte det med en 2-1 seier til Pacos menn. Jevtovic og Lauritsen scoret målene for Odd etter en dominerende 1. omgang. Tidligere Odd-junior Vegard Kongsro tente et håp for hjemmelaget like etter pause med en enorm heading, men Odd klarte å dra seieren i land etter i en jevn 2.omgang.

De siste fem oppgjørene i Skien har endt slik:

2006: Odd-HamKam 3-0 (Nilsson, Dale, De Orneleas)

2005: Odd-HamKam 2-2 (Suffo, Henriksson)

2004: Odd-HamKam 2-2 (Ocean x2)

1998: Odd-HamKam 5-0 (Røed, Aas, Johnsen, Rannestad, Therkelsen)

1997: Odd-HamKam 1-2 (Tor Arne Sannerholt)

I løpet av uka har Mikael Ingebrigtsen forlegent med og Samuel Skjeldal ble belønnet med proffkontrakt etter scoring for Odd 2 på søndag.  Begge to skrev kontrakt ut 2024.

På lørdag møter vi en gammel kjenning i Vegard Kongsro. Vegard står med 26 kamper for Odd 2 og 28 kamper for Odd 3.

Det er lørdagskamp og det betyr god stemning! Ta turen innom Fort Falkum før kamp.

Fortet åpner 15.00

FanZone åpner 16.00

Kampstart 18.00

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: