Før kampen: Odd-Haugesund

Det er klart for fotballens festdag!

Annonse:

Det er over tre uker siden forrige hjemmekamp, men nå smeller vi til på fotballens nasjonaldag 16. mai. FK Haugesund kommer på besøk til Skagerak arena mandag. Kampen spilles 1800, med oppladning to timer før kampstart utenfor stadion.

FK Haugesund har fått en tøff start på sesongen. Gjestene fra Haugesund har tatt tre poeng på sesongens seks første kamper. Den eneste seieren kom i forrige serierunde mot bunnlaget Kristiansund. De ligger på en 15. plass, tre poeng bak Odd, som ligger på en 14 plass.

Haugesund har mistet svært mange spillere før denne sesongen. Mest notable er kanskje Niklas Sandberg til Viking, Tiedemann Hansen til Molde og Kristoffer Velde til Lech Poznan. Av spillerne som har kommet inn har Christos Zafeiris, som kom fra Grorud, stått frem som en nøkkelspiller.

Odd sine to seire har begge kommet på hjemmebane denne sesongen. Før lagene møtes mandag står Odd med tre strake tap, så vi går «all in» mot Haugesund og håper på tre poeng.

Innbyrdes mellom lagene står det 2-2-2 på de seks siste møtene. I 2021 vant Odd begge kampene mot FK Haugesund. På Haugesund Sparebank Arena vant vi 3-1, etter scoringer av Joshua Kitolano, Espen Ruud og Sander Svendsen. Martin Samuelsen scoret for hjemmelaget. På Skagerak Arena ble det en deilig 4-2 seier, etter scoring av Sander Svendsen og et fantastisk hat-trick av Tobias Lauritsen. Vi håper vår høyreiste mann og hattrick helten fra i fjor kan skyte oss til en seier i år også. 

Kaptein Steffen Hagen er tilbake fra suspensjon etter at han måtte stå over bortekampen mot Molde. Odin Bjørtuft er suspendert etter et direkte rødt kort i Molde og må stå over kampen mot Haugesund. 

FKH har stort sett en skadefri tropp, men Martin Samuelsen og Sondre Liseth er fortsatt ute. 

Det er meldt strålende vær og vi håper at så mange som mulig møter opp og bidrar til seier. Vi er klare for å ta imot et feststemt fotballpublikum på Skagerak arena den 16. mai.

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: