Før kampen: Odd-Lillestrøm

Etter et sterkt poeng i Bodø forrige runde, er det klart for hjemmekamp mot Lillestrøm.

Annonse:

Forrige helg leverte Odd en solid kamp i Bodø og tok med seg ett poeng hjem til Skien. Dermed har Odd tatt 4 poeng på to kamper mot fjorårets seriemestere. Lørdag venter nok en tøff kamp når Lillestrøm entrer Skagerak Arena.

Motstanderen
Lillestrøm rykket opp denne sesongen og etter litt frem og tilbake i starten, fikk de virkelig dreisen på maskineriet. Siden har de ligget og vaket i toppen av serien. På de fire siste har det imidlertid blitt henholdsvis to seire og to tap. I forrige kamp ble det et knepent 2-3-tap i målfesten mot Brann. Det er med andre ord rimelig å anta at det er et revansjelystent lag som besøker Skien på lørdag.

Lillestrøm har et godt innarbeidet system, der de som oftest stiller i en trebackslinje med to aktive vingbacker. Vetle Dragsnes og Lars Ranger er offensive backer som er sentrale i gjestenes angrep. Gjermund Åsen er flink til å få ting til å skje, og på topp har de en storscorer i Thomas Lehne Olsen. Det finnes også flere spillere med X-faktor som kan avgjøre for gultrøyene, så det blir neppe noe enkel kamp lørdag kveld.

I det motsatte oppgjøret gikk Odd på et bittert 1-0-tap på Åråsen. Den gangen var det ikke overraskende storscoreren som ble tungen på vektskålen, da han scoret ett av totalt 15 mål så langt denne sesongen. Kun Moldes «Ohi» kan bokføre flere scoringer når vi har passert 18 runder. Siden det bitre tapet mot Odd har det skjedd flere endringer i stallen til Odd. Flamur Kastrati og Milan Jevtovic er blant spillerne som ikke var i stallen tidligere i år. Kanskje kan en av nyervervelsene bli matchavgjørende i lørdagens kamp.

En ting er i hvert fall sikkert; det blir god stemning på stadion. Vi håper vår 12.mann hjelper laget til seier. Vi krysser fingrene – HEIA ODD!

Annonse fra Eliteserien: