FØR KAMPEN: ODD-LSK

Odd tar imot Lillestrøm lørdag klokken 18:00.

Etter en sommerpause fra Eliteserien, skal Odd endelig ut i ilden igjen. Lørdag klokken 18:00 kommer Lillestrøm på besøk. Kanarifuglene avsluttet godt like før sommerpausen. Gultrøyene gikk nemlig seirende ut av duellen mot Strømsgodset; 2-1-seier. Det samme kan ikke sies om Odd. Etter en forrykende start på årets sesong av Eliteserien, gikk det tråere i siste kamp før ferien. Da klarte nyopprykkede Mjøndalen å skaffe 3 poeng mot heltene fra Telemark.

Det er likevel liten grunn til å bekymre seg stort over nederlaget. Alle lag kan ta en skalp, og det er noe av det som gjør denne serien så ulidelig spennende. Odd ligger fortsatt glimrende til i Eliteserien, og har etter 15 kamper, akseptable 29 poeng. Dette er like mye som 2.plass, selv om andreplass, Bodø/Glimt, har én kamp mindre. Molde, som leder Eliteserien, har 4 poeng mer, men har til gjengjeld spilt én kamp mer.

Siden sist har Odd spilt en treningskamp mot Fredrikstad. Denne treningskampen endte med en 2-1-seier til Odd. Det var nok ikke seieren som var den mest altoppslukende delen av denne kampen. Nyervervelsen, Moussa Njie, fikk vist seg frem i én omgang, før lillebror, Bilal, spilte resten. Njie fikk notert seg for scoring, ikke Moussa Njie, men Bilal, vel og merke.

Motstanderen
Lillestrøm er en middelhavsfarer i årets serie, men ligger for øyeblikket litt lavere enn hva de håper på. De snuser på nedrykksstriden, og er klar for å klatre oppover. Kanarifansen har faktisk gjort grep for å få folk på kamp. På hjemmesiden, lsk.no, gjenga de hva supporterlederen sa om kampen: «Vi lader opp til kampen på gressplenen utenfor stadion i Skien, og det er meldt strålende sol og 26 grader. Nå skal vi for alvor komme oss unna nedrykksstriden og klatre på tabellen. Vi trenger alle som har mulighet til å bidra fra tribunen, sier Kanari-Fansens leder Tony Johansen.»

Det er meldt strålende vær på lørdag, med andre ord er det ypperlig for å sitte på Skagerak Arena og titte på de hvite og sorte banke fuglene fra Lillestrøm. Det ventes at Moussa Njie kan få sin offisielle debut i Odd-drakta. Njie er en spiller med vanvittig fart som har potensiale til å få flere tusen telemarkinger opp fra setene på stadion. Odd tar imot Lillestrøm lørdag klokken 18:00. Vi håper å se deg på kamp.

Heia ODD!

 

Annonse fra Eliteserien: