Før kampen: Odd-Molde

Søndag kveld kommer Molde til Skagerak Arena – det er duket for folkefest.

Annonse:

for første gang på halvannet år kan Odd invitere publikum til Skagerak Arena – helt uten restriksjoner og begrensninger. Billettprisene er hyggelige og alt tyder på at vi får godt med trøkk på tribunene på Skagerak Arena.  Dette blir en gledesdag og ingenting hadde vært bedre enn å trone gjenåpningen med seier mot serietoer Molde.

Motstanderen
Molde og Bodø Glimt har byttelånt førsteplassen i årets serie, men før søndagens oppgjør må laget fra rosenes by skilte med en 2.plass. Forspranget til Bodø Glimt er imidlertid ikke større enn at om gultrøyene taper sin kamp, og Molde skulle slått Odd på søndag, så vil Molde ta over tronen igjen.

Formen til moldenserne kunne vært bedre. På de fem siste kampene står de med kun én seier. Det var dog en overlegen seier mot Mjøndalen. I forrige kamp spilte blåtrøyene hjemme mot Viking, og selv om det ble poengdeling da, hadde vertene eventyrlige muligheter til å vippe kampen i sin favør. Molde-laget oser høyt nivå når man ser på enkeltspillere. Ikke bare har de seriens toppscorer i «Ohi», de har også en bunnsolid backrekke, en midtbane det lukter soliditet av, og kanskje seriens beste spiller i Magnus Wolff Eikrem.

I det motsatte oppgjøret ble Odd regelrett kjørt over. Molde gikk seirende ut, og 5-0 ble sluttresultatet på Aker Stadion. Dette er en kamp som for lengst har gått i glemmeboka, men skal man våge å se tilbake på kampen, var det perioder i kampen der Odd spilte bra. Det er uansett rimelig å forvente at Odd stiller meget revansjelystne i søndagens oppgjør. Og med tusenvis av folk på tribunen ligger dette an til å bli en utrolig fin kveld under flomlysene på Skagerak Arena.

Bare for en liten stund tilbake virket det utenkelig å kunne være med på et arrangement med tusenvis av mennesker, helt uten restriksjoner og begrensning. Søndag kveld blir det en realitet. Det er få ord som kan beskrive den følelsen. Det er ikke mye annet enn å si: vi håper å se deg på kamp – HEIA ODD!

Annonse fra Eliteserien: