Før kampen: Odd-Molde

Molde kommer til Skagerak Arena i kveld.

Annonse:

Etter 3 uker med landslagsspill er det endelig klart for nytt eliteserieoppgjør. Molde gjester Skagerak Arena søndag kl. 1800.

Etter en rolig måned kommer kampene tett som hagl, når vi avslutter juni med tre kamper på en uke.

Vi har allerede møtt Molde to ganger tidligere i år, begge på Aker stadion. Først i cupens 8-delsfinale i mars, hvor vi røk på et surt 3-2 tap etter ekstraomganger. Så i det motsatte eliteserieoppgjøret i mai, som ble fremskyndet for å tilrettelegge for Moldes deltakelse i europacup-kvalifiseringen. Også her endte det med tap, etter et rødt kort tidlig i kampen som endte 3-0 til Molde.

Fjorårets sølvvinner Molde ble kåret til Norgesmester så sent som 1. mai, etter å ha slått Bodø/Glimt 1-0 i finalen. 

Molde har fått en sterk start på sesongen og kommer fra fire strake seire. Kamprekken til Molde er solide 7-1-2 så langt i sesongen. Etter ti spilte kamper ligger Molde på en 2. plass med 22 poeng.

Odd har hatt en varierende start på sesongen, men de tre siste kampene har endt med to seire. Siste kamp før landslagspausen endte med 2-1 seier over HamKam og vi håper å fortsette i vinnersporet.

Innbyrdes har Molde vunnet alle av de seks siste kampene mot Odd. Sist Odd slo Molde var i 2018, da på Aker stadion etter en ettmålsseier ved scoring av Fredrik Nordkvelle.

Hos Molde møter vi tre tidligere kjenninger. Både Rafik Zekhnini, Birk Risa og Markus Kaasa har en fortid i Odd.

Troppen vår er skadefri. Hos gjestene er Bjørn Sigurdarson, Martin Ellingsen, Sheriff Sinyan og Kristoffer Haraldseid alle ute med skade.

Molde er et lag i god flyt, men vi ønsker å vise at vi kan skape problemer for hvem som helst på Skagerak Arena. Fanzone er åpen to timer før kampstart og avspark er klokken 1800. 

Heia Odd!

 

Annonse fra Eliteserien: