FØR KAMPEN: ODD-ROSENBORG

Vi tar imot kopien fra Trondheim på Skagerak Arena

Annonse:

Kampen i Kristiansund gikk ikke helt som spillere og supportere hadde håpet på, men vi tar med oss en veldig morsom og god 2.omgang. Fellesferien nærmer seg slutten, men gutta har lagt inn nok en god treningsuke. 

Lørdag tar vi imot Rosenborg hjemme på Falkum. Trønderne ligger fem poeng foran Odd med en kamp mindre spilt. På bortebane har riktignok ikke kopiene gjort det like sterkt, kun en seier på åtte forsøk er fasit for laget fra Trondheim. 

Sist lagene møttes var i andre serierunde i år. Den var en jevnspilt kamp hvor Odd tidvis var best, men det endte til slutt med et knepent 1-0 tap. Vi må tilbake til 2015 for å finne sist Rosenborg vant en obligatorisk kamp på bortebane i Skien. Den gang var det Helland og Riku Riski som senket Odd, Bentley scoret målet for Odd, mens Espen Ruud bommet på straffe på overtid. Kampen endte den gang 1-2.

De fem siste kampene i Skien har endt slik:

2021: Odd-RBK 2-2 (Lauritsen, Rólantsson)

2020: Odd-RBK 2-1 (Lunding, Reistan (selvmål))

2019: Odd-RBK 1-1 (Risa)

2018: Odd-RBK 1-1 (Rasmussen (selvmål))

2017: Odd-RBK 1-0 (Mladenovic)

Tobias Lauritsen dro mandag til Sparta Rotterdam, Odd må klare seg uten den høyreiste spissen fremover. 

Joshua Kitolano spiller sin siste kamp for Odd for denne gang. Gladgutten fra Gulset drar til Nederland allerede søndag. 

Det vil bli en markering for Steffen Hagen etter kampen. Kapteinen vår spilte sin 500. kamp for klubben sist søndag. Dette er vi veldig stolte av i Odd og ønsker at flest mulig står igjen etter kampen og er med på markeringa.

Lørdagskamp og fint vær! En perfekt mulighet til å ta seg en tur innom Fort Falkum før kampstart.

Fortet åpner 15.00.

Fanzone starter 16.00.

Neste kamp for Odd er 6. august borte mot Bodø/Glimt.

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: