FØR KAMPEN: ODD-TIL

Årets siste hjemmekamp står for døren – dette blir ingen vanlig kamp.

Når klokken tikker 18:00 denne søndagen er det duket for årets siste kamp på Skagerak Arena. Odd får besøk nordfra når Tromsø kommer og kjemper om tre poeng på Falkum. Dette blir en spesiell kamp av mange ulike grunner. Ikke bare er det siste sjansen din til å se Odd i Skien denne sesongen, det er også en svært viktig kamp i jakten på medalje.

Forrige rundes resultater i Eliteserien har bidratt til at vi får to vanvittig spennende avslutningsrunder. Rosenborg på 4.plass er kun ett poeng bak Odd, etter at de fikk med seg alle 3 poengene mot Bodø Glimt i forrige runde. Bodø Glimt på sin side ligger to poeng foran Odd. Med andre ord kan dette gå alle veier. Det er ikke utenkelig at Odd kan få sølv, men ei heller umulig at Odd ender på den sure 4.plassen.  

Hele Odd; både spillere, trenere og supportere må være på sitt beste for at søndagens kamp mot Tromsø skal ende i seier. Vi har hatt en god sesong, og det er få ting som beviser det bedre enn sølvtøy. God sesong har også vår målmaskin, Torgeir Børven, hatt. Børven har bøttet inn mål, men toppspissen har også evnet å inkorporere flotte finesser i spillet sitt. Summen av dette har ført til at han har blitt nominert til årets spiller i Eliteserien, som én av tre. Magnus Wolf Eikrem (Molde) og Håkon Evjen (Bodø Glimt) er konkurrentene til måltyven.

En ekte Odd-legende skal hylles
Søndagens kamp mot Tromsø har flere elementer som gir verdi til kampen. En skal være sparsommelig med bruken av «legende», men er det én spiller som fortjener det, er det Jone Samuelsen. Vår nummer 8 har vært motor og en sentral brikke i Odd i snaue ti år. Han har herjet, hjulpet Odd til medalje, scoret mot Dortmund, blitt kåret til beste midtbanespiller i ligaen (2014), men vil nok aller best bli husket for det han gjorde mot nettopp Tromsø i 2011. Nøkkelen er 58,126 Meter og bemerkningen er verdensrekord. Jone Samuelsen headet ballen fra midtbanen og i mål, og det er et øyeblikk som er umulig å hviske ut fra Odds historiebok.

Denne søndagen takker Jone Samuelsen for seg, og vi håper du har lyst til å hylle han, samt hjelpe Odd til seier og et viktig steg i medaljejakten.

 HEIA ODD!
 

Annonse fra Eliteserien: