Før kampen: Sarpsborg 08 - Odd

Søndag drar Odd til Viken Fylke for å møte Sarpsborg 08.

Annonse:

Etter en landslagspause er det klart for siste innspurt av Eliteserien. Fire kamper gjenstår og Odds første hinder på veien er Sarpsborg 08 søndag 17:00. Laget som prydes av blå og hvite striper ligger før runde 27 midt på tabellen, nærmere bestemt på en 8.plass. Klarer Odd å slå Eliteseriens beste formlag?

Motstanderen
Laget som ledes av Lars Bohinen er nemlig eliteseriens beste formlag med fire strake seire, og 5 av 6 seire på de siste seks kampene. Sarpingene har rett og slett sett veldig gode ut i de siste kampene, og blant spillerne som virkelig har stått frem finner vi skiensgutten, Jonathan Lindseth. Lindseth har i sine yngre dager vært en del av Odd-stallen. Nå nyter han sin beste fotball og for Odd blir det en nøkkel å hindre han sette for mye preg på kampen.

Sarpsborg 08 kommer antageligvis i sin sedvanlige trebackslinje. En struktur som ikke Odd møter hver dag, men likevel er nødt til å ta i betraktning når kamp-planen skal legges. Med kun 4 kamper igjen er det viktig å anskaffe gode resultater, og forhåpentligvis starter vi med en god kamp mot sarpingene.

Der Sarpsborg 08 er i knakende god form, kan vi dessverre ikke si det samme om oss selv. Vi er i motsatt ende av skalaen, og det er på tide å snu den vonde trenden. 1-3-seieren mot Haugesund 26.september var forrige gang Odd kunne juble for seier i eliteserien. Haugesund er imidlertid et meget godt hjemmelag, så at vi kan klare å snu trender har vi bevist at vi kan klare.

Forhåpentligvis snur trenden mot Sarpsborg 08 denne søndagen. En liten opptur mot tampen av sesongen hadde ikke skadet. Vi skal gi alt og spillerne er klare for kamp på Sarpsborg Stadion. Vi krysser fingrene for en god Odd-kamp og 3 poeng - HEIA ODD!

Annonse fra Eliteserien: