Før kampen: Sarpsborg 08-Odd

Møter Serpingene til kamp

Annonse:

To uker etter forrige eliteseriekamp, er det endelig klart for oppgjøret mellom Sarpsborg 08 og Odd. Kampen spilles lørdag på Sarpsborg stadion og har avspark kl. 1600.

Sarpsborg 08 var et av Eliteseriens store formlag på høsten i fjor, og klubben fra Østfold havnet til slutt på en 8. plass. De har en ny trener for året i svenske Stefan Billborn, som ledet Hammarby til sitt første cupgull så sent som i 2021.

Sarpsborg 08 sine 4 første kamper har endt med to seire, en uavgjort og et tap, og de kommer nå fra en knallsterk 5-2 seier borte mot Tromsø. Før det har de tapt hjemme mot Viking, vunnet borte mot Kristiansund og spilt uavgjort hjemme mot Rosenborg.

I 2021 endte det 1-1 mellom lagene både på Skagerak Arena og Sarpsborg stadion, etter to seine utlikningsmål i begge kampene signert Syver Aas og Filip Jørgensen.

Vi møter også to tidligere kjenninger i Ole Jørgen Halvorsen og Jonathan Lindseth.

Tross tap i forrige serierunde, tar vi med oss selvtillit fra 2-0 seieren borte mot Fredrikstad i helgens treningskamp. Vi håper på å slå tilbake med en seier og ønsker derfor at så mange som mulig tar turen for å støtte oss.

Heia Odd! 

Annonse fra Eliteserien: