Før kampen: Stabæk

Tøff bortekamp venter for Odd i superform

Annonse:

Fem seiere på de seks siste kampene lar seg høre, og gutta har levert solid den siste måneden. Odd har nå tre strake seiere. Først den dramatiske seieren mot Aalesund hjemme i Skien. Så slo vi Mjøndalen på bortebane, og forrige helg tok vi tre nye poeng på hjemmebane mot Rosenborg. Opp på 3. plass etter 12 spilte kamper med 22 poeng.

Hør Nornes prate om Stabæk-kampen i videoen under. Saken fortsetter under videoen.


Stabæk står med tre strake kamper uten seier, men de har spilt i noen tøffe kamper. 0-0 mot Start, 2-2 mot serieleder Bodø/Glimt og sist ble det tap borte mot Haugesund etter hattrick fra Velde. Kruttsterkt å være det første laget som tar poeng fra Glimt denne sesongen, noe som sier alt om toppnivået til dette laget. 

Odd har tidligere hatt et godt tak på Stabæk på Nadderud. Fra 2010 til 2016 vant Odd alle de seks oppgjørene mellom lagene på bortebane i ligaen. Siden den gang har det nå gått tre kamper uten seier i Bærum. I generalprøven før sesongen tapte Odd 0-2 for Stabæk etter scoringer fra Kinoshita og Solheim. 

Fjorårets seriekamp på Nadderud endte 0-0 etter en relativt kjedelig affære, og Sondre Rossbach ble kåret til banens beste Odd-spiller. Odd vant det motsatte oppgjøret i Skien 2-1. 

For Odd mangler fortsatt Fredrik Semb og Tobias Lauritsen. Vertene er uten Kassi, Maatsen og Rusike, mens Moe er usikker. 

Kampstart på Nadderud er kl. 18:00, og kampen kan følges direkte på vår twitterkanal. 

Annonse fra Eliteserien: