Før kampen: Start

To lag som begge må ta tre poeng møtes i Skien

Annonse:

Det endte med tap mot Vålerenga i Oslo på søndag før landslagsoppholdet, noe som betyr at Odd må ta tre poeng her for å være med i kampen om medaljene i Eliteserien denne sesongen. Nå er det tre poeng opp til Rosenborg på 3. plass, med seks kamper igjen å spille. 

Start ligger på kvalik med to poeng ned til Mjøndalen under streken, men de har bare to poeng opp til Godset på trygg grunn. 

Start på sin side kommer fra sesongens femte seier på hjemmebane mot Sarpsborg, og for en match vi ble serverte på Sør Arena. Sarpsborg tok ledelsen to ganger, men Start svarte begge gangene, og helt på tampen fikk sørlendingene straffespark. Bolanos misset, men på returen dukket Kabran opp og scoret sitt første mål for sesongen. 

Start pleier som regel å levere gode prestasjoner i Skien, men sist de var på besøk i en tellende kamp i 2018 endte det med 3-0 seier til Odd etter scoringer fra Nordkvelle, Rashani og Lauritsen. Kampen på Sør Arena var i serierunde nummer fire, og Odd vant til slutt hele 5-0. 

For Odd sin del er fortsatt midtstopperne Fredrik Semb og Steffen Hagen ute, og det samme er keeper Sondre Rossbach som sitter i coronakarantene. Ellers er troppen frisk og rask. For Start sin del så ser det i skrivende stund ut som om det er en helt skadefri tropp som reiser til Skien. 

Liten tvil om at begge lag trenger poeng her, og det blir ofte stor underholdning når disse to lagene møtes. Kampen starter 18:00, og vi oppdaterer direkte på twitter. 

Annonse fra Eliteserien: