Før kampen: Strømsgodset

Søndag venter et knalltøft møte på Marienlyst.

En revansjelysten gjeng reiser søndag til Drammen for å spille mot Godset. De var et av mange lag som var en del av nedrykksstriden forrige sesong, men de viste god progresjon etter at danske Henrik Pedersen tok over klubben. Det er ingen hemmelighet om hvordan han vil spille fotball. Det er masse løping, høyt press og mye bevegelse fremover. 

Strømsgodset serieåpnet mot Start på bortebane onsdag, og tok ledelsen like før pause, men kan vel si at det var litt imot spillets gang. Start slo tilbake to ganger, men mot slutten av kampen utlignet Godset, og sikret seg et poeng i årets første kamp. Til denne kampen melder Eurosport av Mendy og Tschamba er usikre, men ellers er det en helt skadefri tropp. 

Ser man på historien mellom disse to lagene så vant Odds Ballklubb begge møtene forrige sesong. I Drammen ble det 3-2 seier etter scoringer fra Delaveris, Hoff og Børven, mens Hagen og igjen Børven scoret målene i Skien som sikret 2-1 seier. Kampen starter 18:00, og kan ses på Eurosport, eller følges live på vår twitterkonto.

Annonse fra Eliteserien: