Før kampen: Strømsgodset

En legende kan få sine siste minutter på Skagerak Arena.

Annonse:

Sesonginnspurten har vært turbulent, men nå står vi altså her ved årets siste hjemmekamp. Det så lenge bra ut mot Molde sist, og gutta kjempet tappert mot sølvvinneren, men de siste 20 minuttene var tunge for alle med hjertet i Odd. 

Det er en revansjelysten gjeng som skal ut på matta for å spille årets siste hjemmekamp. Bakenga hinket av banen like etter pause mot Molde med en smell i låret, og siste nytt er at det fortsatt er usikkert om han blir klar. Ellers kan vimelde om at Vebjørn Hoff er ute, mens både Fredrik Nordkvelle og Joshua Kitolano har trent godt siden kampen mot Molde. Om Kvelle blir klar så er det aller siste gang han går ut på Skagerak Arena, for tidligere denne uken annonserte han at han legger opp etter sesongen. En ordentlig legende takker av, la oss håpe gutta gir han tre poeng i avskjedsgave. 

For gjestene sin del så er det fortsatt kritisk. De kan ikke lenger havnet på direkte nedrykk, men de har bare poenget ned til Start på kvalikplass. Det betyr at ved seier her vil Henrik Pedersen og hans mannskap være sikret plassen i Eliteserien før den siste serierunden går av stabelen på tirsdag. 

Strømsgodset hadde 13 strake kamper uten seier før de møtte tabelljumbo Aalesund til kamp for to uker siden. Den vant de komfortabelt, og nå har de satt seg i en god posisjon før de to siste kampene skal spilles. Skadesituasjonen til Godset ser ganske så bra ut. Parr er ute, mens Tchamba og tidligere Odd-spiller Niklas Gunnarsson er usikre til årets viktigste kamp for gjestene. 

Sist vi møtte Godset på Skagerak Arena endte det med 2-1 seier etter at Børven ble matchvinner godt inne på overtiden. Oppgjøret på Marienlyst i serierunde to var det GOdset som vant 1-0 etter en tidlig scoring fra Johan Hove. 

Kampstart er 18:00, og det finnes fortsatt billetter tilgjengelig. Den sendes også på MAX, og vi gir dere naturligvis løpende oppdateringer på twitter. 

Annonse fra Eliteserien: