Før kampen: Viking

Tøff bortekamp i Stavanger venter.

Annonse:

Etter en seriestart som har vært litt opp og ned for Odd endte det med sesongens første poengdeling mot Haugesund forrige helg. Filip Jørgensen var fryktelig nære å avgjøre kampen, men millimeterne var ikke på vår side i den situasjonen. 

For Viking sin del så har de også variert mye i starten av sesongen. Tapte de to første mot Glimt og Brann, før de delte poengene hjemme mot Mjøndalen. Tapte etter en sen scoring imot på Intility Arena mot Fagermo og Vålerenga, men de slo tilbake i den femte runden med sesongens første seier mot Sandefjord. Sist endte det 1-1 mot Start etter en sen scoring fra Bytiqi. 

Bjarne Berntsen og Viking tok Eliteserien med storm etter opprykket forrige sesong. De endte på plassen under Odd, og var fem poeng bak. De tok seg også til cupfinalen hvor de slo laget som slo oss ut i semien, nemlig Haugesund. 

Berntsen har variert veldig mye med laguttakene sine, og det er vanskelig å lese hva han kommer med til denne kampen. De har en langt bredere stall i år. Austbø skadet seg mot Start, og er usikker til denne kampen. Det er eventuelt Østbø som kommer inn for han om han ikke blir klar til denne. Ullaland Hove, Bjørshol og de Lanlay er ute til denne, mens også de Souza og Østensen er usikre ifølge Eurosport. 

For vår egen del begynner skadesituasjonen å se langt bedre ut, og snart har Nornes samtlige å velge mellom når han skal sette opp laget. Espen Ruud er også tilbake fra suspensjonen han hadde sist mot Haugesund. 

Markus Kaasa ble matchvinner mot Viking på Skagerak Arena i fjor, mens kampen i Stavanger endte med 0-2 tap etter scoringer fra Tripic og Torsteinbø. 

Kampen starter 18:00, og kan ses på Eurosport, eller følges direkte på vår twitterkanal. 

Annonse fra Eliteserien: