FØR KAMPEN: VIKING-ODD

Odd tar turen til Stavanger for å møte Viking denne søndagen.

Søndag klokken 18:00 skal Odd knive om 3 poeng i Stavanger. De 11 stolte hvite møter «De mørkeblå» i 21.serierunde på SR-Bank Arena. Det har blitt høst og kampene i Eliteserien blir – ikke overraskende – færre og færre. Av den grunn blir det viktig å få med seg så mange som mulig av de gjenværende poengene, for å få en sesong man kan være fornøyd med.

Siden sist har det blitt offentliggjort at vi i løpet av høsten kommer til å bytte logo. Vi vil likevel gjøre alt for å gi den nåværende logoen en verdig avslutning – aller først borte mot Viking på søndag. Stavangerlaget vi møter ligger midt på tabellen. En veldig akseptabel sesong, med tanke på at vi snakker om et nyopprykket lag.

Hodebry for Fagermo
Dag Eilev Fagermo kan risikere å få problemer i forsvarsrekka. Både Steffen Hagen, Fredrik Semb og Birk Risa har alle vært usikre til kampen mot Viking. Fagermo må etter alle solemerker forsøke å komponere et stopperpar. Det kan bety at unge Odin Bjørtuft, som for øvrig har vikariert i midtbanerollen i det siste, må tilbake på stopperplass. Makkeren hans kan bli Fredrik Oldrup Jensen, som nok aller helst ville spilt i ankerrollen på midten.

Viking har vunnet halvparten av sine til nå 10 hjemmekamper. 3 har endt uavgjort, mens siddisene har måtte sett seg slått 2 ganger på eget gress. Vi må minne om at alle gode ting er 3.

Tommy Høiland, Vikings spiss, er en ringrev og ofte sett på som en målsnik. Nå ser det ut til at han har funnet formen. En annen Viking-spiller som har imponert stort denne sesongen, er mannen med det fengende og kjente fotballnavnet; Thorstvedt. Kristian Thorstvedt har briljert denne sesongen, og har vært blåtrøyenes beste spiller. Odd må nekte unggutten å få rom nok til å utfolde seg i, da kan man vente en farlig gjennombruddspasning eller stor sjanse til vertene.

Selv om det er spillerlogistikk som skal gå opp i de bakre rekker, har Odd heldigvis en sterk midtbane og et sterkt angrep. Nordkvelle er i slaget. Torgeir Børven er toppscorer. Samt har vi gode kantspillere som kan stelle i stand trøbbel for vertene. Elba Rashani var ubenyttet reserve i målfesten mellom England og Kosovo. Rashani er nok også lysten på en scoring i Stavanger.

Alt i alt blir dette en meget spennende kamp, og en viktig sådan. Vi krysser fingrene. Heia ODD!

Annonse fra Eliteserien: