FØR KAMPEN: VIKING-ODD

Årets siste kamp

Annonse:

Forrige søndag ble et perfekt punktum for sesongen på Skagerak Arena. Nordre Falkum var i fyr og flamme i årets siste hjemmekamp. Pacos menn svarte med festfotball og målfest mot Strømsgodset! Kvelden fikk et perfekt punktum da Abel Stensrud i kjent stil mistet hode totalt i feiringen av kampens siste scoring, minuttene før slutt. Nå håper vi på å avslutte sesongen med stil på bortebane i Stavanger.

Søndagens motstander hadde en forrykende start på sesongen. Europaspill og tabelltopp var status da vi nærmest oss halvspilt sesong, men en brutal sommer og høst har sendt Viking helt ned på en 11.plass.

Siddisene fra Stavanger var nær å slå Bodø sist søndag, men endte opp med å måtte svelge et surt tap etter å ha ledet med to mål 20 minutter før slutt.

Det ble elleville jubelscener da lagene sist møttes. Milan Jevtovic scoret seiersmålet på Falkum i det 95.spilleminutt. Kampen endte med 2-1 seier til Pacos menn.

Oppgjørene i Stavanger er ofte målrike, og de siste 5 kampene på bortebane har endt med hele 14 mål.

De fem siste kampene i Stavanger har endt slik:

2021: Viking-Odd 3-1 (jørgensen)

2020: Viking-Odd 1-2 (Lauritsen, Lunding)

2019: Viking-Odd 2-0

2017: Viking-Odd 3-0

2016: Viking-Odd 0-2 (Bentley, Zekhnini)

Med seier på søndag vil vi sikre 6.plassen. Skulle Vålerenga tape mot serievinner Molde, vil vi med seier klatre opp på en sterk 5.plass i Pacos første sesong!

I Stavanger møter vi en gammel kjenning i Sander Svendsen. Blåtrøyene hentet angrepsspilleren i sommer.

Tidligere på søndagen spiller kvinnelaget vårt en svært viktig kvalikkamp mot Bossmo & Ytteren. Jentene er avhengige av å vinne med 10 mål for å rykke opp, noe som absolutt skal være innenfor rekkevidde!

Varm opp til kampen mot Viking med å støtte jentene våre på Skagerak Arena kl. 12.00!

Vi satse på en bra avslutning på sesongen og håper på å se flest av dere i 2023!

Sikre deg sesongkort her

Vi ses i 2023!

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 12.11.2022, oppdatert: 14.11.2022
Skrevet av: Iver Honningdal Nilssen